Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przenoszenie kontaktow

(Temat utworzony: 30-12-2021 01:40 AM)
461 Wyświetlenia
miroON
Big Cheese
Opcje
hejjj...potrzebuję waszej pomocy...musze przenieść kontakty z tel na pendrive...ale nie wiem jak dalej to zrobić.. ktos mi pomoże???  wiem ze przez port USB-C ..a co dalej ?? 
0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miroON  Dzień Dobry

Proszę wejść w kontakty > trzy kreski > Zarządzanie kontaktami > Eksportuj lub Przenieś kontakty

Screenshot_20211230-023017_Contacts.jpg

Screenshot_20211230-023028_Contacts.jpg

Screenshot_20211230-023039_Contacts.jpg

miroON
Big Cheese
Opcje
ok juz sb poradziłem..dzieki ...a teraz następna sprawa...wiadomości tez jakos mogę skopiować i gdzieś je przenieść aby ich nie utracić??
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@niroON Witaj. Wiadomosci najlepiej skopiować na komputerze do Smart Switch.
miroON
Big Cheese
Opcje
@_Technik_ nooo wiem..ale niestety nie mam kompa
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@miroON  Kopie zapasową wiadomości możesz wykonać z poziomu telefonu nic nie stracisz.

Screenshot_20211230-095918_Samsung Cloud.png

miroON
Big Cheese
Opcje
yhy kolego.. czyli po resecie wiadomości się nie usuną...mam rozumieć
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To zrób sobie kopie zapasową z poziomu telefonu tak jak wspomniał @vdsl2 . Po resecie przywracasz kopie zapasową i wrócą Ci wszystkie dane i wiadomości.
miroON
Big Cheese
Opcje
ok..zrobiłem kopie wiadomości a kontakty przeniosłem na kartę i w razie czego na kartę pamięci.. ale teraz uwaga..czy to potem już np czegoś mi nie zakłóci bo jest przecież opcją aby zrobić reset bez przywracania kopi ??...a i sooory bo robie to pierwszy raz i nie bardzo się jeszcze w tym orientuje
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Kopie zapasową robisz na koncie Samsunga albo Google więc po resecie i ponownym zalogowaniu możesz ją bez problemu przywrócić
0 Like