Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z udostępnianiem zdjęć przez sms Samsung Galaxy S9

(Temat utworzony: 28-04-2020 02:04 PM)
8176 Wyświetlenia
Luk9
Apprentice
Opcje

Cześć,

po ostatniej aktualizacji oprogramowania nie jestem w stanie udostępnić zdjęć przez sms. Tzn. w aplikacji sms nie ma żadnej ikony (linku

31 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk9, Wstaw tutaj zrzut ekranu jak to wygląda.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk9  Jakiś komunikat się pokazuje?

0 Like
Iwa30
First Poster
Opcje

Hej

Dołączam się do wcześniejszego postu. Również po ostatniej aktualizacji nie mogę wysyłać zdjęć poprzez sms. Gdy jestem w galerii i chce wysłać to nie ma aplikacji Wiadomości. Wszystkie inne są ale tej brak. 

Znowu gdy jestem w wiadomościach nie ma opcji dodania żadnego załącznika. Po lewej stronie tworzonego tekstu można było wybrać ikonkę zdjęć lub aparatu A w tej chwili jest tylko znak +a jak go rozwijam to są dwa skroty:planuj wiadomość lub szybka odpowiedź. 

0 Like
Luk9
Apprentice
Opcje
Jest dokładnie tak jak napisałaś. Ja musiałem tymczasowo zainstalować inną aplikację do wiadomości sms.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk9  Można zapytać jaką?

0 Like
Luk9
Apprentice
Opcje
żadnych komunikatów nie ma. Sytuacja wygląda tak jak Iwa30 opisała poniżej. Tak jakby funkcja dodawania zdjęć z poziomu aplikacji do wysyłania sms została usunięta. Tak samo z galerii nie da się wysłać zdjęcia za pomocą sms. Brakuje odpowiedniej ikony z aplikacją sms po wybraniu opcji udostępnij.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk9  Nie masz takiej  ikinki wiadomości?

Screenshot_20200430-081841_Android System.jpg

0 Like
Iwa30
First Poster
Opcje

No właśnie nie ma tej ikony.....

0 Like
Iwa30
First Poster
Opcje

A jaką aplikacje zainstalowales? 

0 Like