Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z powiadomieniami "SNAPCHAT"

(Temat utworzony: 02-12-2020 08:48 PM)
716 Wyświetlenia
snorh
First Poster
Opcje

Witam !

Od ponad dwóch miesięcy borykam się z problemem dotyczącym pokazywaniu się powiadomień na snapchacie a raczej ich brakiem nie dostaje zadnych powiadomień, nic mi nie wyskakuje i snapchat nie wydaje zadnych dźwięków, resetowałem dzisiaj telefon do ustawień fabrycznych błąd dalej występuje, od innych aplikacji dostaje powiadomienia i wszystko działa.

dodam, że ustawienia powiadomień też resetowałem.

0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@snorh  Witam

Czy był. robiony reset aplikacji?

Sprawdź również ustawienia dotyczące powiadomień w samej aplikacji- w ustawieniach.

Zapoznaj sie również z tematem związanym z rozwiązywaniem najczęstszych problemów z aplikacjami:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st... 

snorh
First Poster
Opcje

reset aplikacji

w sensie ze odinstalowac i zainstalować?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Tak oraz wyczyścić dane aplikacji

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową po przywróceniu ustawień fabrycznych? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy, które mogą powodować błędy i nieprawidłowe działanie telefonu.

snorh
First Poster
Opcje

zrobiłem tak i to nic nie dało

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@snorh  W takim razie wygląda to na błąd po stronie aplikacji.

Można zgłosić błąd do dewelopera i czekać cierpliwie na aktualizacje naprawiającą problem.

snorh
First Poster
Opcje

Nie robiłem zadnej kopii,kliknalem resetuj do ustawien fabrycznych i to tyle

0 Like
snorh
First Poster
Opcje

Okej dziekuje za odpowiedź, a mam jeszcze jedno pytanie gdzie włącza się żeby messenger pokazywał wyskakujące powiadomienia u góry ekranu np podczas uzywania jakiejś innej aplikacji 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@snorh  Chodzi o to aby nie było dymku czatu tylko powiadomienie na górnej belce powiadomień?

0 Like