Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z Facebookiem po dzisiejszej aktualizacji.

(Temat utworzony: 01-02-2021 05:48 PM)
524 Wyświetlenia

Też mam ten problem

NikolkaXD
Journeyman
Opcje
Hej, po dzisiejszej aktualizacji mam problem z powiadomieniami z Facebooka. Zawsze był to charakterystyczny dźwięk aplikacji, a teraz jest to dźwięk jaki mam ustawiony jako systemowy. Dziwne, że w ustawieniach Facebooka dźwięk jest cały czas ustawiony ten sam, a mimo to jest inny. Czy ktoś wie jak to zmienić? Chodzi o ten konkretny dźwięk zaznaczony na zdjęciu.
Dodam, że każda aplikacja ma "swój" dźwięk np. Snapchat. Tylko z Facebookiem jest problem i nie mogę zmienić dźwięku powiadomień.
image

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację Facebook. Pozostałe wskazówki znajdziesz w poniższym wątku.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NikolkaXD, w takim wypadku wyczyść dane aplikacji Facebook. Wskazówki znajdziesz w odnośniku, który podałem w poprzedniej wiadomości.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację Facebook. Pozostałe wskazówki znajdziesz w poniższym wątku.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

0 Like
NikolkaXD
Journeyman
Opcje
Facebook jest fabrycznie wgrany w telefon, nie mam możliwości odinstalowania aplikacji, mogę ją jedynie wyłączyć.
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NikolkaXD, w takim wypadku wyczyść dane aplikacji Facebook. Wskazówki znajdziesz w odnośniku, który podałem w poprzedniej wiadomości.

NikolkaXD
Journeyman
Opcje
zaraz to zrobię i napiszę czy pomogło
NikolkaXD
Journeyman
Opcje
działa! dziękuję bardzo! 💗
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Życzę miłego dnia.