Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowaniem S20

(Temat utworzony: 02-10-2020 08:04 PM)
4112 Wyświetlenia
Canthre
Explorer
Opcje

Witam! Mam problem z nową, kupioną dzisiaj S20. Nie ładuje się przez oryginalną ładowarkę - na chwilę pojawia się symbol ładującej się baterii i znika po sekundzie. Telefon reaguje na ładowarkę od S8, a co ciekawe samo S8 ładuje się ładowarką od S20... skąd ten brak kompatybilności? 

0 Like
28 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pozostaje poczekać na nowy soft. Ale czy on coś zmieni, to nie wiem.

0 Like
adwokatbulla
Pioneer
Opcje
czyli według Ciebie to kwestia softu raczej ? widzisz tez tak myślę, bo po pierwsze występuje to tylko w ciągu pierwszych 3 minut mniej więcej po reboot i jak wyjmę wtyczkę to przez ok 10 sekund jest dalej komunikat że telefon się ładuje ewemtualnie po ok 10 sekundach pokazuje że ładowanie się rozpoczelo.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Obecnie masz dla OPV G986BXXU4BTIB

· Poprawione parametry. - Aparat
· Poprawiono stopień zabezpieczenia urządzenia.

Dla XEO jest G986BXXS5BTIJ

• Poprawiono stopień zabezpieczenia urządzenia.
adwokatbulla
Pioneer
Opcje

ale sugerujesz, że to problem software ? Mam tel od czerwca i problem zauważyłem dwa tyg temu, po przedostatniej aktualizacji

0 Like
drobiu
First Poster
Opcje
Też mam taki problem w s20. Po podłączeniu ładowarki wcale nie pokazuje że jest podpięte ładowanie,a czasami od razu widzi ładowanie. Wcześniej działała normalnie. Nie ma pojęcia czym to jest spowodowane.Czasami jak podłączę pod ładowanie to wyświetla błąd w postaci wykryto wilgoć w porcie ładowarki. Ale jak telefon wyłączę całkowicie i podłączę ładowarkę to jest ok.ładuje od razu. I to jest problem bo muszę ją często wyłączać na czas ładowania i to mnie irytuje.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@drobiu  Może być to oznaka usterki portu usb

drobiu
First Poster
Opcje
Dzięki będę musiał zapytać serwisanta
0 Like
brat7
First Poster
Opcje

U mnie to samo mam już dosyć tego telefonu nie laduje w aucie a teraz nawet z gniazdka sprawdzałem inne ładowarki kable to samo kompletny ***** mam dosyć tego samsunga

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@brat7, zgłoś się do najbliższego autoryzowanego serwisu, niech sprawdzą Twój telefon: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.