14-01-2021 06:41 PM
Już za nami Galaxy Unpacked. Ależ to były emocje! I jakie urządzenia! 😍
W tym roku zaprezentowana została seria S21 5G! Nie dość, że piękne, to niesamowicie potężne.
Seria S21 5G występuje w trzech wersjach: S21 5G, S21+ 5G oraz S21 Ultra 5G.
Skupmy się najpierw, na wyglądzie zewnętrznym. Urządzenia dostały całkowicie nowy design. Wyspa aparatów płynnie przechodzi w ramki urządzenia.
W naszym kraju urządzenia będą dostępne w następujących wariantach:
S21 5G
Intrygujący fiolet
Majestatyczna szarość
Aksamitna biel
Pudrowy róż
S21+ 5G
Intrygujący fiolet
Klasyczna czerń
Mieniące się srebro
S21 Ultra 5G
Klasyczna czerń
Mieniące się srebro
Piękne, prawda?
Galaxy S21 Ultra 5G
6.8 cala
Zakrzywiony ekran Quad HD+
Dodatkowo wszystkie modele mają ochronę w postaci szkła GORILLA GLASS VICTUS™ oraz IP68 😊
To, co dodatkowo wyróżnia model S21 Ultra 5G to kompatybilność z uwielbianym rysikiem S Pen! Przy tak dużym i płynnym wyświetlaczu robienie notatek czy rysowanie będzie samą przyjemnością 😁
Ponieważ telefony w naszych kieszeniach coraz częściej zastępują profesjonalne aparaty, ważna jest również zastosowana matryca i rodzaje aparatów. Poniżej znajdziecie pełną rozpiskę dla wybranego modelu.
Bateria zyskała jeszcze większą pojemność. Dla S21 5G 4000 mAh, S21+ 5G 4800 mAh i S21 Ultra 5G 5000 mAh.
Do najważniejszych cech możemy zaliczyć inteligentną ochronę wzroku, płynne wyświetlanie treści i przewijanie. Można nawet nagrywać wideo w 8K w 24kl/s lub w 60kl/s w 4K. Tryby aparatu też zostały ulepszone. Portrety możemy wykonywać w trybach ROZMYCIE, STUDIO HIGH-KEY, MONO LOW-KEY, MONO BACKDROP, COLOR POINT.
Więcej na temat trybu aparatów znajdziecie na TEJ STRONIE.
Oglądaliście z nami Galaxy Unpacked? Jak Wam się podobało? Czekacie na nową serię S21 5G?
15-01-2021 09:03 PM — edytowano 18-01-2021 12:12 PM
Oglądałem, podobało się, czekam na zamówiony S21 Ultra 5G 512GB.😁
25-01-2021 10:47 PM
Dzisiaj byłem w sklepie i oglądałem wszystkie trzy modele. Na żywo prezentują się rewelacyjnie. Urzekła mnie czarna wersja S21 Ultra 5G. Poniżej kilka zdjęć z mojej wyprawy.