Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po włączeniu szuka qr. Skąd?

(Temat utworzony: 03-04-2021 01:09 AM)
74137 Wyświetlenia
Gn
Student
Opcje
Kupiłem Samsunga Galaxy S 21 plus. Po wyborze języka szuka kodu QR, skąd go wziąć? Nie ma opcji "pomiń"... 
14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Domyślam się że telefon jest nowy z Polskiej dystrybucji? Przy pierwszym uruchomieniu nie trzeba skanować żadnego kodu QR. Przechodzi się to normalnie jak każdy telefon.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Gdzie kupiłeś telefon?

0 Like
Gn
Student
Opcje
W Pl, w sklepie firmowym Tmobile. Okazało się, że zamiast szukać polskiego "witamy" i kliknąć "dalej", trzeba było poczekać aż "witamy" się pojawi i dopiero klikać "dalej". Już jest ok.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem.

Members_uzInT4z
First Poster
Opcje

Podobna sytuacja w samsungu galaxy s21 ultra. Trzeba było poczekać aż polskie witamy się pokaże. Dzięki za pomoc

waniaWaz
First Poster
Opcje
Witam mam problem z samsung galaxy A54 5g wyskakuje ze szuka kodu qr a z kąt wziąć go
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@waniaWaz, kod pojawia się podczas konfiguracji telefonu? Posiadasz nowy telefon?

0 Like
DriverSam
Apprentice
Opcje

Czy jest ktoś w stanie udostępnić informacje po za czekaniem na przycisk Start po polsku gdzie znałść ten kod qr na starym telefonie ? 

Jest to dla mnie to talny szok że nie można w internecie znalesc żadnych informacji. Taks amo jak i w ustawieniach telefonu po wpisaniu qr też oprócz skanowania się nie pojawia.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Znalazłem wątek na zagranicznej Społeczności Samsung, gdzie jeden z użytkowników zasugerował, że to może być opcja Google Fast Pair:

Where to find the QR code during set up?
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/where-to-find-the-qr-code-during-set-up/td-p/6...