Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Personalizowane informacje o nieodebranym połączeniu,sms przy wyłączonym ekranie S20fe

(Temat utworzony: 12-07-2021 10:38 AM)
3343 Wyświetlenia
Botwina77
Apprentice
Opcje

Hej, gdy dostaję informację o nowym sms lub nieodebranym połączeniu w S20fe przy wyłączonym ekranie. I ekran włączę pokazuje się info "telefon nieodebrane połączenie"( jeśli ktoś dzwonił) lub "wiadomośc",gdy przyszedł sms. Jak i gdzie zmienić ustawienia by pokazywało mi konkret,kto dzwonił np. "Praca nieodebrane połączenie " lub "sms Marta" ( bez pokazywania treści smsa)?

13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Botwina77  Hej

Kwestie powiadomień możemy ustawić w: Ustawienia > Powiadomienia

Możne też sprawdzić ustawiania w: Ustawienia > Ekran Blokady > Powiadomienia, można tutaj zmienić na szczegóły lub tylko ikony

Screenshot_20210712-105401_Settings.jpg

Screenshot_20210712-105420_Settings.jpg

Botwina77
Apprentice
Opcje

Screenshot_20210712-111055_One UI Home.jpg

nic się nie zmieniło...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Botwina77  Nie widzę innych możliwości aby zmienić to powiadomienie

patyczak
Black Belt 
Opcje
A nie masz czasami kontaktów zapisanych na karcie SIM? Zdaje się, że powinny być zapisane w pamięci urządzenia.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@patyczak  U mnie wszystkie kontakty są zapisane na karcie SIM.

imageedit_1_6163178552.png

patyczak
Black Belt 
Opcje
Mam S21, kontakty są zapisane w pamięci urządzenia, a nie na karcie SIM i czy przychodzi SMS, czy jest połączenie nieodebrane, na ekranie, u góry wyświetla mi się informacja od kogo jest. Może spróbuj korzystać z pamięci telefonu, a nie karty SIM.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2  U mnie tak samo jak u Ciebie  pokazuje się informacja kto dzwonił, kontakty zapisane w pamięci urządzenia

Botwina77
Apprentice
Opcje

Chodziło mi o to by widzieć kto dzwonił i pisał sms,ale bez widocznej treści wiadomości. Niestety tak się nie da. Albo jest info "Telefon nieodebrane połączenie " i sms bez widocznej treści. Albo info "praca nieodebrane połączenie" i sms z początkiem treści...

Chyba tego nie przeskoczę.

Kontakty mam zapisane w tel.