10-03-2020 11:40 AM — edytowano 10-03-2020 11:49 AM
Witam,
mam zainstalowaną aplikację "Odebrać telefon?", do blokowania niechcianych połączeń, reklam i innych takich bzdur.
Po ostatniej aktualizacji systemu, telefon przestał blokować negatywne numery teraz dzwoni i podczas dzwonka jest informacja, że nr z negatywnymi opiniami. Czy ktoś z was posiada taką aplikacje i pomoże, aby znowu nr blokowało od razu.
Strasznie irytujące są te połączenia, a taki miałam z nimi spokój 😞
Dzisiaj oszaleli chyba z 10 połączeń miałam
tak jest teraz
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
10-03-2020 12:37 PM
@Sierra, spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację. Dodam również, że urządzenia Galaxy posiadają wbudowaną opcję do blokowania niechcianych połączeń. Włącz aplikację Telefon a następnie Opcje (trzy kropki) > Ustawienia i włącz opcję ID rozm. i ochrona przed spamem.
10-03-2020 01:08 PM
@Sierra, rozumiem. Jak nowa aplikacja się nie sprawdzi to skorzystaj z wbudowanej opcji do blokowania połączeń. Korzystam z tej funkcji i nie zauważyłem żadnych problemów.
10-03-2020 12:37 PM
@Sierra, spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację. Dodam również, że urządzenia Galaxy posiadają wbudowaną opcję do blokowania niechcianych połączeń. Włącz aplikację Telefon a następnie Opcje (trzy kropki) > Ustawienia i włącz opcję ID rozm. i ochrona przed spamem.
10-03-2020 01:04 PM
10-03-2020 01:08 PM
@Sierra, rozumiem. Jak nowa aplikacja się nie sprawdzi to skorzystaj z wbudowanej opcji do blokowania połączeń. Korzystam z tej funkcji i nie zauważyłem żadnych problemów.
10-03-2020 04:00 PM
@Sierra Tak dokładnie bez problemu zablokuje niechciany numer.