Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odebrać telefon?

(Temat utworzony: 10-03-2020 11:40 AM)
1330 Wyświetlenia
Sierra
Navigator
Opcje

Witam,

mam zainstalowaną aplikację "Odebrać telefon?", do blokowania niechcianych połączeń, reklam i innych takich bzdur.

Po ostatniej aktualizacji systemu, telefon przestał blokować negatywne numery :face-with-rolling-eyes:  teraz dzwoni i  podczas dzwonka jest informacja, że nr z negatywnymi opiniami. Czy ktoś z was posiada taką aplikacje i pomoże, aby znowu nr blokowało od razu.  :face-with-rolling-eyes: Strasznie irytujące są te połączenia, a taki miałam z nimi spokój 😞 

Dzisiaj oszaleli chyba z 10 połączeń miałam :face-with-rolling-eyes: 

tak jest teraz

89842251_203884937355887_2387104868490805248_n.jpg

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację. Dodam również, że urządzenia Galaxy posiadają wbudowaną opcję do blokowania niechcianych połączeń. Włącz aplikację Telefon a następnie Opcje (trzy kropki) > Ustawienia i włącz opcję ID rozm. i ochrona przed spamem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, rozumiem. Jak nowa aplikacja się nie sprawdzi to skorzystaj z wbudowanej opcji do blokowania połączeń. Korzystam z tej funkcji i nie zauważyłem żadnych problemów.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, spróbuj na początek odinstalować i ponownie zainstalować aplikację. Dodam również, że urządzenia Galaxy posiadają wbudowaną opcję do blokowania niechcianych połączeń. Włącz aplikację Telefon a następnie Opcje (trzy kropki) > Ustawienia i włącz opcję ID rozm. i ochrona przed spamem.

Sierra
Navigator
Opcje
Dziękuję za szybką odpowiedź
Odinstalowałam, ale już nie mogłam zainstalować, nie znalazłam tej aplikacji, wcześniej ją widziała w sklepie, (po odinstalowaniu) ale jakby miała inna nazwę, zresetowałam telefon, i znalazłam taką samą nazwę aplikacji ale już z inna ikoną. Zainstalowałam... zobaczymy czy będzie ok. Jak nie to włączę w aplikacji telefon, masz ją włączoną? Blokuje niechciane numery?
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, rozumiem. Jak nowa aplikacja się nie sprawdzi to skorzystaj z wbudowanej opcji do blokowania połączeń. Korzystam z tej funkcji i nie zauważyłem żadnych problemów.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra  Tak dokładnie bez problemu  zablokuje niechciany numer.