Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowywanie się tel. w kieszeni podczas joggingu

(Temat utworzony: 05-05-2021 11:06 AM)
13665 Wyświetlenia
Banan52
Troubleshooter
Opcje
S21 u , galaxy watch 3 , buds pro 
Taki mam zestaw podczas uprawiania aktywności fizycznej .
W opcjach , ustawieniach, włączone zabezpieczenie przed przypadkowym włączeniem w kieszeni....
I co??? Telefon sam się odblokowywuje , dzwoni, uruchamia aparat itp. Co się dzieje z tym systemem???? Jest coraz gorzej .

image

0 Like
75 Odpowiedzi
I am Greeg
Apprentice
Opcje

No wlasnie, najlepsze jest to ze zona te ma ten model i u niej jest wszystko ok narazie. Sprawdze spotify, to taki moj trop narazie. Nie wiem co mialaby miec wspolnego ta apka z odblokowywaniem ekranu, no ale bede testowal.

0 Like
I am Greeg
Apprentice
Opcje

Czytalem dzis rano gdzies na googlu wlasnie ze rozne "przeboje" ludzie mieli ze Spotify. Narazie jestem prawie pewny ze to jednak nie Spoti bo rano w drodze do szkoly moj telefon zapragnal przegladnac sobie najnowsze wiadomosci 🤣 a spoti nie uzywalem. Mam jeszcze jeden trop i narazie sprawdzam czy dziala. Jak do wieczora bedzie ok to sie podziele njusem 😉😀

0 Like
I am Greeg
Apprentice
Opcje

@Anonymous User @PatrykF hmm chyba odkrylem z czym zwiazany jest problem z odblokowywaniem sie mojego a54. Mialem wczesniej ustwiony na odblokowanie odcisk palca, pin i twarz. Po jakims czasie usunalem "twarz" bo srednio to dzialalo moim zdaniem i zostal sam pin i odcisk palca. Wczoraj wpadlem na pomysl ze skoro telefon sam sie odblokowywuje i nie jest to wina np spotify (bo nie dzialala w tle) to cos musi byc z blokada ekranu. Zmienilem dzis sposob odblokowania z pinu na symbol i wylaczylem odcisk palca. I zgadnijcie... ani razu dzis telefon sam sie nie  odblokowal. Moze to tylko przypadek i jutro znowu cos sie mu popier... ale licze na to ze rozwiazalem moj problem. Zobacze co bedzie sie dzialo w kolejne dni.

A samsung ma prawdopodobnie problem z zabezpieczeniem.

0 Like
I am Greeg
Apprentice
Opcje

Na poczatek probuje ustawic sam odcisk palca i zobacze co sie stanie. Potem dodam pin. Jesli sytuacja sie powtorzy to bedzie oznaczalo ze jednak cos nie tak jest z zabezpieczeniem 😉

0 Like
I am Greeg
Apprentice
Opcje

No niech bedzie. Wadliwy egzemplarz albo blad syatemu. W koncu to jest tylko kwestia elektroniki i pewnie jakis bledow w oprogramowaniu. Jesli jednak jest jesen gdzies moga byc inne egzemplarze z tym samym problemem, czyz nie? 😉 To ze o nich nie wiemy i nie ma ich na forum nie znaczy ze nie istnieja. Przeciez do niedawna nikt z was tu nie wiedzial o takim bledzie i nie byl w stanie powiedziec co dokladnie dolega. Podobnie jak pomoc techniczna Samsung. 😉  😉🙂

0 Like
msss95
Pioneer
Opcje

image

Witam mężowi dzieje się to kilka razy dziennie. Od noszenia w kieszeni, torbie. Jest już tym tak sfrustrowany że chce sprzedać ten telefon. Można to jakoś wyłączyć?
0 Like
JanekZeet
Student
Opcje
Witam. Od niedawna w moim S24 Ultra pojawił się problem z blokowaniem się telefonu na pewien czas. Najpierw 20 minut. Potem godzina. Teraz dwie godziny. Na ekranie pojawią się komunikat zbyt wiele prób odblokowania telefonu. Nie wpisywałem kodu. Wyjąłem telefon z kieszeni i miałem już zablokowany. Co się dzieje? Czy ktoś może pomóc?

image

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JanekZeet, Czy w kieszeni ekran telefonu jest skierowany do ciała ? Najprawdopodobniej telefon blokuje się przez nieudane próby odblokowania za pomocą odcisku palca.

kantek
Pathfinder
Opcje
Ustawienia > Wyświetlacz > Ochrona przed przypadkowym dotknięciem > włącz lub wyłącz i włącz

Jeśli nie pomoże to możesz zastosować Wipe cache https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...
JanekZeet
Student
Opcje
Zawsze tak noszę telefon i do tej pory problemu nie było. Jak to odblokować i czy da się to beznadziejne zabezpieczenie wyłączyć?
0 Like