Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niepotrzebna ikona naładowania baterii na Always on Display

(Temat utworzony: 04-12-2020 06:23 PM)
1628 Wyświetlenia
ukasho
First Poster
Opcje
Witam, po aktualizacji s20+ do Androida 11 (OneUI 3.0) na ekranie Always on Display cały czas wyświetla sie na dole ikona z procentem naładowania baterii. Przed aktualizacją tego nie było. Czy ktoś jeszcze ma podobny problem?

To jest bardzo irytujące bo naładowanie baterii wyświetla sie domyslnie przy zegarze AOD takze ta ikona naladowania na dole jest bez sensu...

Dodam, że opcja "Pokaż informacje o ładowaniu" jakby przestała działać i informacje o ladowaniu pokazują sie niezaleznie czy ta opcja jest On czy Off.

Robiłem wipe cache partition i przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych - nic nie pomaga.
0 Like
2 Odpowiedzi
yoostyna
Explorer
Opcje
niestety jest to kolejne "ulepszenie" związane z aktualizacją - od zegara została oddzielona ikona baterii i przeniesiona na dół.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ukasho  napisał(a):
Dodam, że opcja "Pokaż informacje o ładowaniu" jakby przestała działać i informacje o ladowaniu pokazują sie niezaleznie czy ta opcja jest On czy Off.

Sprawdziłem na Note20 Ultra i po wyłączeniu tej opcji nie pojawiają się informacje na wygaszonym ekranie o stanie baterii i szacowanym czasie do pełnego naładowania podczas ładowania telefonu. Czy po resetowaniu do ustawień fabrycznych przywracałeś kopię zapasową? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy.

Odnośnie ikony baterii i stopnia naładowania na ekranie AOD to zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.