Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

niemiecka dystrybucja

(Temat utworzony: 10-12-2020 10:11 PM)
3310 Wyświetlenia
BartekL_
Explorer
Opcje
Czy smrtfon z niemieckiej dystrybucji będzie miał polski język? Ma ktoś może taką wersję? Co myślicie o zakupie telefonu na serwisie olx jeśli sprzedawca posiada dowod zakupu i jak to wygląda z gwarancją?
0 Like
9 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
ja zawsze kupuje z OLX i jeszcze mnie nie spotkało nic przez co nie mógłbym polecić serwisu. z tego co wiem to w PL można oddać Tylko z polskiej dystrybucji bo kiedyś miałem tel z GB i w pl mi nie przyjęli na gwarancje, ale nie jestem pewien w razie co niech ktoś mnie poprawi (nie wiem jak to jest w przypadku DE) i język powinien być dostępny polskiej bo to dystrybucja Europejska i powinny być wszystkie języki tak samo jak w tel z polskiej dystrybucji.

tylko jest pytanie czy dowód zakupu jest na pewno oryginalny bo zapewne nie ma możliwości Jego weryfikacji.

Także ogólnie Serwis OLX polecam sam osobiście Wszystko tam kupuje np ostatnio Note 20 Ultra 5G i zegarek Huawei GT 2 Pro i wszystko ok.
BartekL_
Explorer
Opcje

właśnie na tym olx cena strasznie kusi ale obawiam się co jakby coś się stało czy jakbym chciał wymienić baterię oczywiście w autoryzowanym serwisie to co wtedy ?

to prawda nie wiadomo, sam raz kupiłem buds+ z olx ale telefonu nie miałem odwagi dlatego pytam
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
ja odkąd Jest serwis OLX kupuje na nim telefony i wszystko ok ale Zawsze są z PL dystrybucji lub z polskich sieci.
0 Like
BartekL_
Explorer
Opcje
rozumiem, a oddawałeś/aś jakis sprzęt do serwisu?
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Tak galaxy tab A10 czy jakoś tak bo były plamy pod wyświetlaczem (jak od przyssawek ) wrocil po 2 tyg został wymieniony ekran
0 Like
BartekL_
Explorer
Opcje
dziękuję za pomoc
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
dlaczego bez sensu to taki sam serwis jak Allegro. działa na tej samej zasadzie. i ja np kupiłem note 20 Ultra 5g 2.5tys taniej niż w sklepach ten sam tel. wiec po co przepłacać??
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Informacje dotyczące gwarancji znajdziesz w poniższym odnośniku. Jeżeli sprzedawca posiada oryginalny dowód zakupu z niemieckiego sklepu to nie powinno być problemu z realizacją zgłoszenia gwarancyjnego.

Nie znamy jednak historii tego telefonu. W jakim sklepie został kupiony i czy przypadkiem nie został wzięty na raty. Ponadto czy ktoś nie próbował przypadkiem wgrywać na własną rękę oprogramowania co może skutkować brakiem wykrywania nowszych aktualizacji. Istnieje sporo wątpliwości przy zakupie urządzeń na portalach z ogłoszeniami co rekompensuje niska cena. Jeżeli trafimy na uczciwego sprzedawcę to sporo zyskujemy. W przeciwnym wypadku tracimy.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/naprawa-telefonu-z-ue-lub-bez-dowodu-za...

Tomasz89
Explorer
Opcje
Kupowałem telefony przez olx z DE i GB. Oba były w serwisie i nie było żadnych problemówz naprawą czy serwisem. Jedyne objekcje i wątpliwości można mieć co do rzetelności sprzedającego, ale to już indywidualna kwestia. Ogólnie jak przedmówcy już napisali polecam Olx bo ceny są czasami o połowę niższe za taki sam produkt,a wybór sprzedawcy zostawiam do indywidualnej oceny
0 Like