Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działające wideorozmowy

(Temat utworzony: 25-03-2020 07:33 PM)
7828 Wyświetlenia
Drd0
Helping Hand
Opcje

witam,

Prawdopodobnie po ostatniej aktualizacji przestały działać wideorozmowy - sprawdzałem na 2 kartach sim w trybie normalnym i bezpiecznym. Po włączeniu WiFi calling wszystko zaczyna działać normalnie.

0 Like
25 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Drd0  Czy zrobiłeś zgłoszenie przez Samsung Members ?

0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje

Zrobiłem zgłoszenie i wysłałem raport

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szewcu72  też masz taki sam problem jak @Drd0  ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@vdsl2 i @Drd0 sorki, ze tak późno. Sprawdzałem na Ultra, łącząc się z A50 mojej żony i odwrotnie. Wszystko jest OK. Wideorozmowy działają.

Operator sponsorujący :winking-face: nasze połączenia to Orange. :face-with-tears-of-joy:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Bobek2020
First Poster
Opcje
Brak możliwości połączeń videorozmow po aktualizacji sprawdzałem w innym telefonie Samsunga też nie można pacjent s20+
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Bobek2020 a czy przypadkiem nie odinstalowałeś aplikacji Google Duo? W chwili obecnej to właśnie tę aplikację wykorzystują telefony Samsunga do połączeń wideo.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MarcinSzmal
Apprentice
Opcje
u mnie to samo nie dzialaja
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MrS7 i rozlała się szerokim strumieniem kultura osobista, wyniesiona z domu.

annkoow
Apprentice
Opcje
samsung s20 fe, nie działają wideorozmowy, problem pojawił się po aktualizacji, czy zostanie to naprawione, wtf?
0 Like