Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

mirrorlink 1.1

(Temat utworzony: 27-07-2020 12:53 PM)
19719 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Slawek22
Apprentice
Opcje
Witam. Przesiadłem się na Galaxy s20 i nie mogę podłączyć telefonu do radia w Toyocie Camry.
Funkcja MirrorLink jest zainstalowana natomiast nie może pobrać certyfikatu.
Na Galaxy s9 działa bez problemu.
Czy może ktoś podpowiedzieć co jest tego powodem albo co zrobić lub skąd pobrać ten certyfikat.

Slawek22
Apprentice
Opcje
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem. Na pewno hard reset nie wchodzi w grę. Za dużo bym stracił danych. Mimo wszystko podejście Samsunga nie zrozumiałe.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Całą kopię możesz zrobić za pomocą smart switch

0 Like
Slawek22
Apprentice
Opcje
No to może jeszcze po próbuję. Dzięki 👍
0 Like
Slawek22
Apprentice
Opcje
Pobawię się jeszcze i ewentualnie dam znać czy coś się zmieniło😃
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Z tego co widzę, to na moim Ultra certyfikat dla ML wygasa 26 sierpnia i niestety nie da się go uaktualnić.

certyfikat.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na Note10+ certyfikat jest ważny do tego samego dnia. Po kliknięciu w opcję Aktualizuj certyfikat pojawia się informacja o tym, że zaktualizowano certyfikat, ale nic się nie zmienia.

0 Like
GracVeloceQ4
Navigator
Opcje

Cześć.

Czy znacie jakieś metody wymuszenia aktywacji Mirrorlinka na S20+ ?

Samsung uśmiercił usługę pomimo że jest użyteczna więc szukam jakieś alternatywy

Oczywiście radio z ML i AA mam więc tutaj wymóg jest spełniony :smiling-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GracVeloceQ4  Widziałem w sklepie Google Play coś takiego "Full MirrorLink Samsung Android 10"

0 Like
GracVeloceQ4
Navigator
Opcje

Testowałem ale wymagany jest ważny certyfikat.

Druga metoda to root czyli nabity KNOX 😞

0 Like
polaff
First Poster
Opcje
witajcie. mam podobny do opisywanych problem. z tym ze uzywam note10. wiem wiem pisaliście o zakończeniu wsparcia dla tego modelu w sierpniu ale. Mirror link probowalem uruchomić w 3 autach: kia ceed 2017r dziLa super. Ford Mustang 2018 dziala super. a w acie którym poruszam się na codzień jest dokladnie tak jak opisujecie. bezskutecznie probuje pobrać sie certyfikat. dramat. ma ktoś rozwiązanie?
0 Like