Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mignięcie ekranu głównego - inne launchery

(Temat utworzony: 25-04-2021 10:24 PM)
352 Wyświetlenia
paveu241
Explorer
Opcje
Przy wychodzeniu z aplikacji do ekranu głównego często on "miga", jakby się przeładowywał. W tym czasie nie da się kliknąć żadnej ikony aplikacji. Nie występuje to zawsze i nigdy na domyślnym launcherze - tylko i wyłącznie na launcherach firm trzecich (np. Microsoft Launcher czy Nova Launcher). 
Aplikacje mają wszystkie wymagane uprawnienia, ich działanie nie jest blokowane w tle, pracują cały czas. Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
S10+, OneUI 3.1. 
0 Like
8 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @paveu241 

Problem występuje na innym launcherze? Jeśli tak to spróbuj ponownie zainstalować launcher. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@paveu241 Podejrzewam, że może być to niedostosowanie innych launcherów do nowego systemu operacyjnego oraz nakładki. 

paveu241
Explorer
Opcje
Przeczytaj proszę dokładnie co napisałem w pierwszym poście.
0 Like
paveu241
Explorer
Opcje
No nie. Trochę czasu mi to zajęło, ale znalazłem rozwiązanie. Launchery jak najbardziej są dostosowane i do Andka 11 i do OneUI 3.1, sprawdzałem nawet takie pisane tylko i wyłącznie dla Andka 11.
Najzwyczajniej w świecie winę ponoszą gesty Samsunga. Potwierdziło mi to kilku developerów zajmujących się launcherami.
Przy przyciskach nawigacji problemu nie ma.
Granat
First Poster
Opcje
Czy jest jakieś rozwiązanie aby przy gestach problem znikł?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem występuje przy gestach Google (przeciągnij od lewej/prawej strony i od dołu) czy przy gestach Samsung (przeciągnij od dołu)?

Granat
First Poster
Opcje
Przy gestach samsung i tylko na innych launcherach.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje