Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Latarka - ustawienie jasnosci

(Temat utworzony: 23-05-2019 11:19 PM)
25129 Wyświetlenia
PinkfineK
Journeyman
Opcje
Czy tylko u mnie nic się nie dzieje po przytrzymaniu z menu powiadomien ikony latarki? Nie powinna pojawić się opcja regulacji mocy?
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Daryoosh
Pioneer
Opcje
@PinkfineK, aby obecnie mieć dostęp to tej regulacji musisz włączyć latarkę, a następnie kliknąć w nazwę ikony "Latarka". Wówczas pojawia się możliwość ustawienia natężenia światła. Nie wiem dlaczego, ale nie mam obecnie możliwości dodania tutaj zrzutu ekranu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PinkfineK  Dokładnie trzeba kliknąć w nazwę latarki i pojawi się możliwość regulacji. Screenshot_20190524-101039_One UI Home.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PinkfineK, wygląda na to, że wszystko jest w porządku z Twoim telefonem. Sprawdziłem na S10+ i jest dokładnie tak jak piszesz.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PinkfineKniestety z androida 9 usunięto opcję regulacji jasności świecenia diody 😞

Fakt czasami się przydawało.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
Daryoosh
Pioneer
Opcje
@PinkfineK, aby obecnie mieć dostęp to tej regulacji musisz włączyć latarkę, a następnie kliknąć w nazwę ikony "Latarka". Wówczas pojawia się możliwość ustawienia natężenia światła. Nie wiem dlaczego, ale nie mam obecnie możliwości dodania tutaj zrzutu ekranu.
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PinkfineK  Dokładnie trzeba kliknąć w nazwę latarki i pojawi się możliwość regulacji. Screenshot_20190524-101039_One UI Home.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daryoosh, świetna wskazówka! Człowiek się uczy całe życie :winking-face:

0 Like
Maja87
Student
Opcje

witam

Ja mam samsunga a40 i latarka wyłącza  sie w nim sama w momencie , w którym wygasza sie ekran. Da sie to jakos zmienić czy jest to usterka telefonu i trzeba oddac go na gwarancję . 

Pozdrawiam. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maja87  Nie powinno tak być. Próbowałaś ponownie uruchomić telefon?