Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klapka w s9+ z napisem duos lub bez

(Temat utworzony: 22-07-2018 07:30 PM)
6450 Wyświetlenia
Viki
Helping Hand
Opcje

Z czego wynika ze jedne telefony mają napis duos a inne nie ? Czy ktoś kupował ostatnio s9+ i może napisać jaka ma wersję?z napisem czy bez ?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@Viki

Nie jest to problem, a rzecz jak najbardziej normalna. Oznaczenie 'duos' oraz 'DS', które masz w nazwie modelu to to samo i te określenia stosuje się zamiennie. 

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć 

Samsung Galaxy S9+ występuje w wersji z miejscem na jedną kartę SIM (single sim, SM-G965F), oraz ze slotem na dwie karty SIM (SM-G965/DS, czyli wersja "duos").

0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje

dziekuje z a odpowiedz ale to wiem. problem polega na tym ze mam wersje dual sim SM-G965/DS (dwa numery imei) a na obudowie oznaczenia duos nie ma i tu lezy problem, dlaczego tak. Gdyby nie było to dual sim to bym w ogole sie nie zastanawiala.

0 Like
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@Viki

Nie jest to problem, a rzecz jak najbardziej normalna. Oznaczenie 'duos' oraz 'DS', które masz w nazwie modelu to to samo i te określenia stosuje się zamiennie. 

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Viki
Helping Hand
Opcje

najwidoczniej zaczela wychodzic seria bez nadruku duos. swoja droga duzo lepiej to wyglada jak nie ma nadruku :smiling-face:

Viki
Helping Hand
Opcje

Okazuje się, że stanowisko Samsunga, które zostało przedstawione przedstawicielowi Euro RTV AGD tez jest takie, ze napis powinien byc, wiec powiem szczrze ja juz nie wiem o co chodzi. Strasznie dziwna sprawa.

Czy jest na formu może ktoś kto zakupił od autoryzowanego dystrybutora telefon w wersji dual sim bez oznaczenia duos ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A z ciekawości, czy możesz zrobić screena zawierajacego informacje o wersji oprogramowania dostawcy usług i wstawić tu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje

Screenshot_20180727-081932_Settings[2876].jpgScreenshot_20180727-081940_Settings[2875].jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Według informacji o oprogramowaniu, też wszystko jest ok. Wersja na polski rynek, bez żadnych zmian softu, jak to potrafią robić niektórzy importerzy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje

Telefon kupiłam w Euro RTV AGD, wiec teoretycznie od bezposredniego dystrybutora na Polskę a nie gdzie na allegro ale jak widac cos nie zagrało, że egzeplarz jest inny i nikt nie jest mi w stanie powiedziec dlaczego. Liczylam na odpowiedz ze jedne sa z nadrukiem drugie bez a tu zagwozdka. Wszyscy mowia ze nadruk powinien byc ale sprawdzajac po imei itd jest wszytko jak nalezy, wiec ja juz nie wiem o co chodzi

0 Like