Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Interfejs systemowy nie odpowiada.

(Temat utworzony: 27-01-2020 12:54 AM)
5048 Wyświetlenia
kkrzys
First Poster
Opcje

Witam, od kilku dni mam problem ze swoim telefonem. Telefon zawiesza sie i nie reaguje na zadne bodzce. Trwa to od 2 do 15min a na koniec owy komunikat. Ktos zna sytuacje badz powod owego zachowania? 

Z gory dziekuje za pomoc!

Screenshot_20200127-003948_Settings.jpg

Screenshot_20200127-001651_Camera.jpg

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kkrzys wykonaj wipie cache partition z poziomu recovery. Jeżeli nie pomoże, sprawdź działanie telefonu w trybie bezpiecznym. Jeżeli w trybie bezpiecznym komunikat nie będzie się pojawiał, zastanów się po instalacji jakie aplikacji zewnętrznej zaczął pojawiać się problem?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kkrzys, wskazówki dotyczące wipe cache partition znajdziesz w tym miejscu. Z kolei informacje dotyczące trybu bezpiecznego znajdują się tutaj.

0 Like
lena42
Apprentice
Opcje
Telefon ma problemy z włączaniem się, jeśli już się włączy to zacina się oraz co chwila wyświetlają się komunikaty typu "Interfejs nie odpowiada', "system nie odpowiada". Działa tak kilka minut po czym samowolnie się wyłącza i czasem samowolnie włącza. Co może być problemem. Problem zaczął się po tym jak kładąc się spać podpiąłem go do ładowarki, ekran zaczal świrować i nie reagować po czym sam się wyłączył. Gdy próbuję go włączyć to najczęściej zatrzymuje się na nazwie telefonu lub samym napisie "Samsung" 
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Polecam iść do serwisu samsung
0 Like
lena42
Apprentice
Opcje
No już zamówiłem naprawę, kurier będzie w poniedziałek, ale próbuje jeszcze coś podziałać i może uda się bez serwisu jeszcze
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, bardzo możliwe że uszkodzeniu uległa płyta główna.
Jedynie może Pan wykonać reset do ustawień fabrycznych bez kopii zapasowej.
lena42
Apprentice
Opcje
Tak, telefon był u mojego znajomego i zamówił jakiś moduł, po tym telefon właśnie zachowuje się tak jak opisałem to na górze, wcześniej w ogóle się nie włączał. Teraz gdy sie włączył zdołałem zrobić kopie zapasową
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Ok to dobrze pozdrawiam 😉
0 Like