Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dymki czatu po aktualizacji s20+

(Temat utworzony: 12-12-2020 12:24 PM)
25206 Wyświetlenia
budziax3
Explorer
Opcje
Hej, wczoraj wieczorem zaktualizowałam telefon. Dzisiaj zauważyłam że nie pojawiają mi się dymki czatu z aplikacji messenger. Pogrzebałam w ustawieniach i można włączyć tzw. "bąbelki" ale są to dymki powiadomień z telefonu, a zależy mi na tych co były wcześniej z aplikacji. Teraz, gdy ktoś do mnie napisze nie wyskakuje mi dymek czatu, a powiadomienie w panelu. Czy ktoś wie jak to naprawić?
24 Odpowiedzi
Micablue
Explorer
Opcje
to wiem, ale nie mogę zrobić aby nie pokazywały się na pasku. coś pogrzebałam i całkowicie wyłączyłam powiadomienia 🤣
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Micablue  Jest teraz w ustawieniach przestawiona opcja na brak  w "Pokaż w dymkach"?

0 Like
Micablue
Explorer
Opcje
juz znalazlam rozwiązanie. ustawienia- powiadomienia-uwzglednione aplikacje i wyłączyć messengera.
pokazuję sie powiadomienie w dymku i na pasku ale przy kliknięciu w dymek znika. a wcześniej zostawało i trzeba było klikac w jedno i drugie.
Matson99
First Poster
Opcje
A ja mam problem z tym, że jak dostanę wiadomość i otworzę przez apke to na dymku zostaje mi informacja że jest nie odczytana i trzeba dwa razy odczytać i w dymku i w apce zeby się wykasowało i nie mogę rozwiązać tego problemu.
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Próbowałeś odinstalować i zainstalować ponownie aplikacje?

0 Like