Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czułość mikrofonu S21 FE

(Temat utworzony: 26-07-2022 06:59 PM)
1268 Wyświetlenia
Redhit
Apprentice
Opcje
Cześć, mam pytanie do was. Czy w waszych samsung s21 fe też jest tak czuły mikrofon. Głośność nagrań jest bardzo duża, a telefon zbiera nawet przesuwanie palca po obudowie telefonu (którego wgl nie słychać). Głos na nagrniach jest bardzo głośny i obawiam się że jakiekolwiek wideo na zewnątrz będzie nie korzystne. Nigdzie nie mogę znaleźć ustawień mikrofonu lub redukcji szumów.

Potwierdźcie czy też tak macie czy tylko mój model tak ma. 
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Redhit  Cześć

Nie ma możliwości ustawiania czułości mikrofonu.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak jak napisał @PrzemekM nie ma możliwości regulacji mikrofonu. Musimy poczekać na posiadaczy tego modelu czy u nich zachowanie mikrofonu jest podobne.

Redhit
Apprentice
Opcje
Okej, czekam na jakiś komentarz od posiadaczy S21 FE
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Spróbuj nagrać wideo w warunkach zewnętrznych i sam się przekonasz, czy jest coś nie tak.
0 Like
Domin123
Pathfinder
Opcje
Sprawdź czy ta aplikacja coś pomożeScreenshot_20220727-131748_Google Play Store.jpg
0 Like
Redhit
Apprentice
Opcje
W warunkach zewnętrzny jest również bardzo czuły i słychać na nagraniu bardzo dużo niepotrzebnych dźwięków.
0 Like
Redhit
Apprentice
Opcje
Ta aplikacja jest to wzmacniania dźwięku i działa tylko podczas jej używania, nie na całe ustawienia audio.
0 Like
Domin123
Pathfinder
Opcje
Ja też posiadam Samsunga Galaxy S21 FE i też słychać stukania BARDZO Głośno bo przed chwilą sprawdzałem na dyktafonie
Redhit
Apprentice
Opcje
Oo w końcu użytkownik z tym samym telefonem 😊 sprawdź jak na video Ci dźwięk zbiera
0 Like