Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zasiegu 3g oraz 2g. Lte+ na jednej kresce

(Temat utworzony: 26-12-2019 03:57 PM)
1067 Wyświetlenia
krzysiek94
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z moim nowym galaxy s10. Telefon mam dopiero od 3 dni, brałem go z sieci vodafone w niemczech. A wiec tak jak w temacie, na lte+ łapie jedną kreske czasami 2 noi internet smiga, lecz gdy przełącze na 3g lub 2g to kompletnie nic. Ledwo mam jedną kreske albo wcale i internetu także brak całkowicie. Najnowsza aktualizacja z 1 grudnia zainstalowana. Szukałem takiego tematu na forum ale nic nie znalazlem, nawet w internecie nie ma podobnych tematów. Odrazu chce zaznaczyć że mieszkam w sporym miescie i kolega na huawei ma lte na maksa. Chciałbym prosić o jakąś radę co robić ;/

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@krzysiek94  A gdzie obecnie użytkujesz ten telefon ?

0 Like
krzysiek94
First Poster
Opcje
Caly czas w Niemczech. Nie zjezdzalem do Polski poki co
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@krzysiek94  Kartę SIM masz z Polski ?

0 Like
krzysiek94
First Poster
Opcje
Mam tylko niemiecką od operatora Vodafone. Brałem telefon razem z karta w abonamencie
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@krzysiek94  Jak mamy Ci pomóc jak my jesteśmy w Polsce i mamy karty SIM Orange, T-mobile, Play i Plus 

0 Like
krzysiek94
First Poster
Opcje
Myslalem ze ktos miał moze podobny problem w Polsce, może to problem z telefonem i bez roznicy jaka mam karte włożoną.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nikt nie zgłaszał takiego problemu.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krzysiek94, na początek sprawdź działanie telefonu z inną kartą SIM. Jeżeli problem będzie występował w dalszym ciągu to wykonaj hard reset. Nie przywracaj kopii po tym zabiegu i sprawdź telefon pod kątem zasięgu. Jeżeli resetowanie również nie przyniesie oczekiwanego rezultatu to konieczna będzie wizyta w serwisie.

ErooSq
Explorer
Opcje

Krzysiek, ten problrem występuje z 1 czy dwoma kartami SIM w telefonie ?

0 Like