Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień reakcji w messenger

(Temat utworzony: 02-12-2020 11:24 AM)
14179 Wyświetlenia
spider103
Explorer
Opcje
Witam. Mam problem z powiadomieniami na samsungu s10e dotyczącymi reakcji w aplikacji messenger tzn. Powiadomienia push jesli chodzi o wiadomości wyskakują normalnie itd, ale kiedy np. Ktoś zareaguje na moją wiadomość (kciuk, buźka, serce itd) to w ogóle messenger mnie o tym nie powiadamia dlaczego skoro jak patrzyłem w ustawieniach powiadomień wszystko niby jest włączone? Zarówno w aplikacji jak i ustawieniach powiadomień w systemie...czy ktoś z Was ma podobny problem? (A może ten telefon nie ma akurat takich powiadomień) W załączeniu screen o jakie powiadomienia mi chodzi konkretnie, tylko że one nie wyskakują...screen zrobiony na innym telefonie. Z gór dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. 

image

0 Like
13 Odpowiedzi
FilipM
Apprentice
Opcje
Sprawdź, czy messenger jest zaktualizowany do najnowszej wersji.
0 Like
FilipM
Apprentice
Opcje
na s10+ dostaje powiadomienia o reakcjach
0 Like
spider103
Explorer
Opcje
messenger zaktualizowany do najnowszej wersji
0 Like
spider103
Explorer
Opcje
problem rozwiązany 😊 trzeba było na Facebooku włączyć "inne powiadomienia".Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
Moawio
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem, włączyłem "inne powiadomienia", ale dalej mam to samo 😞
0 Like
spider103
Explorer
Opcje
problem tkwi w ustawieniach powiadomień, zobacz czy masz WŁĄCZONE powiadomienia w "ustawieniach telefonu" chodzi o to ,że WSZYSTKIE POWIADOMIENIA o kategorii "inne" muszą być włączone....wystarczy, że jedna opcja będzie wyłączona i juz nie będzie działać, po prostu musi to być włączone WSZĘDZIE 😉
0 Like
Moawio
First Poster
Opcje
problem jest taki że w aplikacji messenger nie mam nawet opcji do włączenia dymków, resetowałem aplikacje, pobierałem ponownie, ale nic nie pomogło
0 Like
spider103
Explorer
Opcje
dymki włączasz w ustawieniach messengera pod ikonką"I" tam sprawdzałeś?
0 Like