Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak płynności w przewijaniu stron.

(Temat utworzony: 02-05-2021 08:40 PM)
1990 Wyświetlenia
Arek1976ap
First Poster
Opcje

Witam kupiłem dwa telefony s 20 fe i A71.Problem jest z S20 fe z wyświetlaczem, stronki internetowe się nie przewijają płynnie , zacinają się w porównaniu z A71. A71 działa płynnie przy przewijaniu mimo że ma 60Hz a S 20 fe 120Hz.System zaktualizowany , twardy reset zrobiony problem nadal istnieje i jest irytujący że w tańszym modelu przewijanie stronek i barwa , nasycenie kolorów jest o wiele lepsze niż w S 20fe. Zauważyłem jeszcze ze dotyk nie działa precyzyjnie i płynnie.Czy miał ktoś podobny problem. 
0 Like
12 Odpowiedzi
MrMatheo
Navigator
Opcje
Ja od nowości mam folię ochronną i nie mam żadnego problemu więc nie wiem co folia może mieć wspólnego z tym że zamiast czerwonego koloru jest pomaranczowy,również nie mam żadnego problemu z przewijaniem stron internetowych a mam S20FE 5G.Uważam że problem może być związany z aktualizacją
0 Like
Arek1976ap
First Poster
Opcje
Telefon mam 5 dzień aktualizacje zrobione i twardy reset , folie mam naklejoną w Rtv na wymiar przy zakupie nie była tania więc wydaje mi się że może być dobra natomiast A 71 nakleiłem szkło za 25zl i jest o wiele lepsze od foli z Rtv za 89zl. Nie wiem jak było by bez foli bo w sklepie nie włączałem. W sumie gdybym nie miał porównania z drugim telefonem no niby gorszym to myślałbym że tak ma być z barwą i przewijaniem.
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Arek1976ap Udało się znaleźć rozwiązanie? Jeśli nie, to sprawdź, czy nie jest włączony filtr światła niebieskiego (ochrona wzroku) - może zniekształcać kolory. Znajdziesz to w skrótach aplikacji, w górnej belce.