Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak płynności w przewijaniu stron.

(Temat utworzony: 02-05-2021 08:40 PM)
1988 Wyświetlenia
Arek1976ap
First Poster
Opcje

Witam kupiłem dwa telefony s 20 fe i A71.Problem jest z S20 fe z wyświetlaczem, stronki internetowe się nie przewijają płynnie , zacinają się w porównaniu z A71. A71 działa płynnie przy przewijaniu mimo że ma 60Hz a S 20 fe 120Hz.System zaktualizowany , twardy reset zrobiony problem nadal istnieje i jest irytujący że w tańszym modelu przewijanie stronek i barwa , nasycenie kolorów jest o wiele lepsze niż w S 20fe. Zauważyłem jeszcze ze dotyk nie działa precyzyjnie i płynnie.Czy miał ktoś podobny problem. 
0 Like
12 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Arek1976ap 

Czy możesz wstawić film na YouTube i podać nam link? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek1976ap  Witam

Czy problem z przewijaniem występuje tylko podczas przewijania stron w przeglądarce? Jeżeli tak to w jakiej?

W kwestii wideo najlepiej wrzucić na YouTube i udostępnić tutaj link

Arek1976ap
First Poster
Opcje
Ok
0 Like
Arek1976ap
First Poster
Opcje
Tak problem jest właśnie podczas przeglądania stron , najbardziej przycina na chrome .Ale w A 71 przewijają się płynnie a jest 60 Hz .
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek1976ap Spróbuj zainstalować przeglądarkę Samsung Internet i sprawdź tam, jak zachowuje się przewijanie. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek1976ap  Może coś z przeglądarką nie tak. Sprawdź czy jest zaktualizowana i wyczyść jej dane aby ją zresetować.

Zastosuj  też krok podany przez @Kacper2 

Arek1976ap
First Poster
Opcje
0 Like
Arek1976ap
First Poster
Opcje
Sprawdzałem na innych przeglądarkach, problem jest ale nie w takim stopniu .No i ta barwa w S20 czerwony jest bardziej jak pomarańczowy natomiast w A71 jest piękny czerwony .Bawiłem się ustawieniami i nic , nie wiem może coś źle robię.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A czy na ekranie masz szkło lub folię ochroną? Problem występuje do samego początku? 

0 Like