Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak mi słów na temat aparatu w Samsungu s21 ultra

(Temat utworzony: 06-10-2021 07:02 PM)
760 Wyświetlenia
Tomasz K_
First Poster
Opcje
Mam obecnie samsunga s 21ultra i stwierdzam że poprzedni samsung note10plus zjadał pod względem zdjęć s21ultra  niby dostaje jakieś poprawki oprogramowania robiłem miękki reset cały czas tel ma problemy z łapaniem ostrości często prześwietla zdjęcia  problem z hdr trochę poprawiły się szumy na zdjęciach ale nadal występują jakąś masakra z tym aparatem w s21 ultra  żałuję że się przesiadłem note10plus myślałem ze będzie lepiej a chwilami mam wrażenie jak wyjeżdżamy z znajomymi i oni robią zdjęcia tel za 1000 zł że mam gorsze zdjęcia niż oni . Tel jeśli chodzi o działanie aplikacji działa lepiej od note 10plusa i to czuć ale aparat to jakaś porażka.  
0 Like
6 Odpowiedzi
RafalSk
Navigator
Opcje
Mam s10 plus tez kiepsko na starym note 3 zdięcie o niebo lepsze
0 Like
Wargodlock
Navigator
Opcje
Również uważam, że coś jest nie tak ze zdjęciami na S21 ultra. Kolegi oneplus 8 pro robi zdecydowanie lepsze zdjęcia. Potwierdziło mi to już kilka osób, które porównywały subiektywnie te samo zdjęcie robione tymi telefonami.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tomasz K_, oprócz wskazówki @mirudo24 dopowiem, że na forum już się pojawiały tematy dotyczące braku ostrości w S21. W przypadku tamtych użytkowników pomogła naprawa w serwisie, więc może i Ty spróbujesz? https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

BernieKor
First Poster
Opcje
Po aktualizacji mam ten sam problem ... telefon ( S21 ultra 5g) nie łapie ostrości pomiędzy 1, a 3 , w pozostałych zakresach jest ok. Nie pomógł, miękki i twardy reset.. ręce opadają
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BernieKor  Czy skorzystałeś z linku powyżej dotyczącego rozwiazywania najczęstrzych problemów z aparatem?