Dlaczego mam w wersji EUA i EUB skoro tu pisze:. ... Wyświetl post
Custom List Message Item |
---|
Dlaczego mam w wersji EUA i EUB skoro tu pisze:. ... Wyświetl post |
Czy wiecie może jak zmienić na ekranie blokady wygląd przycisku do skanowania palca w S10+? Odcisk wygląda ogromnie A w dodatku ohydnie tak... Wyświetl post racja zgodxe się jednakze byla dodatkowa opcja że możemy mieć np whatsapp na zielono i gdy nam to ni... Wyświetl post |
Witam, proszę o pomoc. Po ostatniej aktualizacji telefon nie chce połączyć się z używana do tej pory siecią Wifi, za każdym razem mam informacje... Wyświetl post |
Witam. Po aktualizacji mojego s10 plus do najnowszego androida, podczas nagrywania filmów zdarza się, że film się lekko przycina. Tak jak by... Wyświetl post |
Gdzie znajdę okładkę led samsung galaxy s 10 plus Android 11 czy jest dalej ta funkcja Wyświetl post |
Witajcie! Mam problem z tzw. "Bąbelkami" czy jak to tam się nazywa 😀. Dokładnie chodzi o to, że nie ładują się zdjęcia... Wyświetl post |
pomocy Wyświetl post Zmień hasło i wyloguj się że wszystkich urządzeń z poziomu Twojego telefonu, laptopa czy z czego se ... Wyświetl post |
Cześć, posiadam S10 niedawno dostałem aktualizacje do A11 OneUI 3.0 i oczywiście temat dymków. Przejrzałem forum w poszukiwaniu problemu który mnie... Wyświetl post Dokładnie, przerobiłem wczoraj wszystkie ustawienia i nie ma takiej opcji dlatego też dzisiaj wysłał... Wyświetl post |
Witam, gdy próbuję zrobić kopie zapasową w s10 plus w Windowsie przez Smart Swich wyskakuje blue screen czy ktos miał podobny błąd? Wyświetl post |
Cześć! Czy ktoś miał podobny problem ? Wyświetl post Witam. U mnie w N20 Ultra tak samo - w trybie pro przy ręcznymi ustawianiu ostrości również są zielo... Wyświetl post |
Witam. Mam pytanie odnośnie panelu przy krawędzi. Po najnowszej aktualizacji (11) nie ma panelu w którym zapisywałem strony internetowe najczęściej... Wyświetl post Ok. Dziękuję. Tamto co miałem było prostsze. Wchodziły momentalnie strony z Samsung Internet. Ale dz... Wyświetl post |
Wie ktoś może kiedy android 11 na brandowane telefony zostanie wydany w moim przypadku telefon z Orange Wyświetl post @Danielszczec nie zawsze tak było. Były przypadki udostępniania pod koniec miesiąca lub w następnym,... Wyświetl post |
Czy można na pasku powiadomień wyświetlać w jakiś sposób info o przesłanych danych np ile GB się przesłało w ciągu miesiąca tak jak to ma np... Wyświetl post |
Witam, czy wiadomo kiedy bedzie aktualizacja do galaxy s10 wersja xeo android 10 ui 3 0? Z danych wyszlo iz w styczniu, ale styczen konczy sie i... Wyświetl post Dziś przed chwilą zainstalowałem Andka 11 na moim S10+. Telefon na razie działa ;-)) Trochę zmienion... Wyświetl post |
Cześć, Dziś dostałem aktualizacje do A11 dla S10, wszystko niby ok... natomiast korzystam z aplikacji Telefon od Google i niestety jak ktoś... Wyświetl post Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z tele... Wyświetl post |
Hej. Kolejny problem z Messenger. Chcę zmienić dźwięk powiadomienia, ale niestety nie wszystkie dźwięki znajdują się na liście w aplikacji... Wyświetl post |
Witam, po aktualizacji telefonu do androida 11 nie da się grać w gry. Spadek nawet do 3 klatek na sekundę. Zrobiłem wipe cache, przeczekałem aż... Wyświetl post Pod ładowarką nie ma najmniejszego zacięcia, na baterii delikatnie są. Jest ogromna różnica w porówn... Wyświetl post |
Witam , miał lub ma ktoś z was szkło 3mk uv na ekranie s10 Plus ? Jeśli tak. Jakie zalety i wady ? Czytnik palca działa? Wyświetl post |
Hej od dluzeszgo czasu moj telefon nie laduje ani nie komunikuje się na innym kablu. Czy macie podobny problem poszukuje kable USB c -usb c aby... Wyświetl post Może cienko u nich z kontrolą jakości, bo u mnie dwa lata ten kabel śmiga bez problemu, a używany je... Wyświetl post |
Witam, czy zniknięcie trybu Instagram z aplikacji aparatu jest celowym działaniem w androidzie 11 czy może ten problem występuje tylko u mnie? Po... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
23 | |
22 | |
16 |