Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

błąd połączenia

(Temat utworzony: 07-01-2021 10:30 PM)
674 Wyświetlenia
XkizyrekX
Journeyman
Opcje

image

Po odblokowaniu telefonu i wejściu w pasek powiadomień na dole pojawia mi się informacja błąd połączenia,połącz się i spróbuj ponownie czy jest ktoś w stanie mi pomóc co to może być. Pojawią się małe okienko na dole ekranu z tą informacją nie uchwyciłem na zrzucie ekranu.Info pojawią się tylko wtedy kiedy niemam włączonych danych komórkowych albo wi fi 
0 Like
8 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
pokaz pozostałe okna ustawień przesuwając w lewo ekran , pokaz też ustawienia sieci komórkowe

Screenshot_20210108-071604_Call settings.jpg

0 Like
XkizyrekX
Journeyman
Opcje
.

Screenshot_20210108-072257_Call settings.jpg

0 Like
XkizyrekX
Journeyman
Opcje
.

Screenshot_20210108-072248_One UI Home.jpg

Screenshot_20210108-072235_One UI Home.jpg

0 Like
XkizyrekX
Journeyman
Opcje
.

Screenshot_20210108-072235_One UI Home.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@XkizyrekX, Niedawno podobny problem był poruszany na forum w tym wątku. Winna okazała się aplikacja SmartThings. Nie zamieściłeś zrzutu ekranu, ale z opisu wygląda to na ten sam problem.

Galaxy S9+ błąd podczas startu telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s9/galaxy-s9-b%C5%82%C4%85d-podczas-startu-telefonu...

kubanaro
Pathfinder
Opcje

@XkizyrekX @ Czy historia powiadomień coś pokazuje co może naprowadzić na trop

0 Like
XkizyrekX
Journeyman
Opcje
problem rozwiązałem mianowicie biometria i zabezpieczenia w ustawieniach telefonu ,znajdź mój telefon i po włączeniu wi fi bądź LTE wyłączyłem tą opcję ponieważ wystąpił problem z aktualizacją znajdź m. itd. po wyłączeniu problem ustąpił ale odrazu kiedy ustawie wyłącz pojawią mi się w powiadomieniach smart thing zostało włączone
XkizyrekX
Journeyman
Opcje
@kamil40013, problem nie występuje po starcie telefonu tylko wtedy kiedy jest dłużej zablokowany i jest wyłączony dostęp do neta
0 Like