Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczny powrót do domyślnych ustawień

(Temat utworzony: 23-07-2021 01:51 AM)
254 Wyświetlenia
Krzywarp
Journeyman
Opcje
Cześć wszystkim,

Mam mały problem z telefonem Galaxy S21. Chcę sobie ustawić inny dzwonek, niż systemowy. Wgrałem plik mp3 do folderu Ringtones, ustawiłem go jako dźwięk dzwonka, po czym za jakiś czas system ustawił z powrotem dzwonek domyślny, a plik zniknął z urządzenia. I jeszcze jest ustawienie oszczędzania wzroku w ustawieniach wyświetlacza. Chcę je mieć wyłączone. Jak wyłączę, to za jakiś czas znowu jest włączone. Dlaczego dzieją się takie rzeczy? Z góry dzięki za pomoc 🙂.
3 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Skopiuj utwór na telefon, nie dodawaj go do Ringtones. Utwór będzie w odtwarzaczu systemowym. Następnie--》Ustawienia--》 Dźwięk--》 Dzwonek i + u góry, po prawej. Zaznaczasz utwór i gotowe. 👍
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzywarp  Witam 

W kwestii Ustawienia własnego dźwięku dzwonka zapraszam pod poniższy link tam jest wyjaśnione jak to zrobić:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/jak-ustawi%C4%87-w%C5%82asny-plik-d%C5%... 

W kwestii ochrony wzroku wchodzimy w wyświetlacz > ochrona wzroku wyłącz

Screenshot_20210723-062630_Settings.jpg

 jeżeli mimo to funkcja sama się włącza,  proszę ponownie uruchomić telefon i zobaczyć czy się to powtórzy. 

Krzywarp
Journeyman
Opcje
Dzięki za info. Robiłem to dokładnie w taki sposób, w jaki opisałeś w poście i mimo to, za jakiś czas wszystko wracało do ustawień domyślnych. Ustawiłem ponownie i na razie trzyma, zobaczymy, jak będzie dalej.
0 Like