Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Always on display i pasek nawigacji

(Temat utworzony: 25-02-2022 10:29 AM)
442 Wyświetlenia
Areckii
Student
Opcje
Cześć,  mam prośbę o pomoc, po kilku latach wróciłem do Samsunga (S20 FE) i zastanawia mnie kilka rzeczy.  Poczas ładowania cały czas na ekranie świeci komunikat o stanie naładowania i czasie do końca, da się to jakoś wyłączyć?   Wkurza to jak świeci w nocy i boję się że finalnie wypali Amoleda...   
Drugi temat to pasek nawigacyjny na dole ekranu, jestem raczej zwolennikiem przycisków, nie gestów, ale nie mogę znaleźć opcji, by te przyciski chowały się gdy nie są używane, tu też boję się o ekran, da się to jakoś ogarnąć?
Będę wdzięczny za pomoc.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
xAp0x
Voyager
Opcje
Co do czasu ladowania to w ustawieniach -> pielegnacja urzadzenia -> klikasz w "bateria" na dole masz "wiecej ustawien baterii" i tam jest opcja "informacje o ladowaniu" i to wystarczy wyłączyć
Na pewno nie wypali to ekranu bo zmienia co jakis czas delikatnie swoja pozycje.

A paska nawigacji jezeli sa przyciski nie da sie ukryc, nie znalazlem takiej opcji. SmartSelect_20220225-104636_Device care_37583_1645782396.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
xAp0x
Voyager
Opcje
Co do czasu ladowania to w ustawieniach -> pielegnacja urzadzenia -> klikasz w "bateria" na dole masz "wiecej ustawien baterii" i tam jest opcja "informacje o ladowaniu" i to wystarczy wyłączyć
Na pewno nie wypali to ekranu bo zmienia co jakis czas delikatnie swoja pozycje.

A paska nawigacji jezeli sa przyciski nie da sie ukryc, nie znalazlem takiej opcji. SmartSelect_20220225-104636_Device care_37583_1645782396.jpg
Areckii
Student
Opcje
Dziękuję Ci bardzo! 😀
0 Like
xAp0x
Voyager
Opcje
👍
0 Like