Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja do android 12

(Temat utworzony: 14-01-2022 01:52 PM)
912 Wyświetlenia
AlexOxro
Voyager
Opcje
Nic ciekawego  , w motoroli g9 było więcej  fajnych opcji dotyczących zmiany koloru niż w moim samsungu kiedy mogę wybrać niebieski oraz 3 koloru z tapety pasek wógle się niezmienił poza skurczonymi od prania powiadomieniami oraz jasnością  ale gdy klikniesz 3 kropki to dalej tam jest stary podciwy pasek z android 11 😀 update no skraju budżetu w usteaieniach nie znajdziesz  niczego nowego , zmiany w aparacie są tylko z wyglądu nie dodali nawet więcej funkcji 😒 albo nowe wersje androida nie robią na mnie wrażenia albo android 12 z smasungiem jest oskrobany z bajerów które ma , było coś napisane o zmianach w klawiaturze ale dotyczy to emoij 
( UHH NIEKTÓRYCH ) oraz skurczonych w praniu klawiszy . Tylko ci którzy mają pixele mają mega bajery tymczasem ja wydając na tem telefon kupe kasy a dostaje skrobanke androida 11 oraz pranie wełny w 90'c samo wybieranie emotek jest zabójcze musisz dobrze pomyśleć gdzie to xd a puziniej wybrać co chciałeś jeśli to jeszcze pamiętasz . To moja recenzja po aktualizacji 😕 NIE PODOBA MI SIĘ TO I PRZY KAŻDYM WYŁONCZENIU TELEFON ZAMULA PRZY STARCIE EKSTRA .
0 Like
15 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
W dodatku, z tego co widzę, autokorekta kompletnie nie działa...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AlexOxro @theguildsman  Dzień Dobry

Nie potwierdzam, u mnie na dwóch różnych urządzaniach wszystko działa bardzo dobrze.

AlexOxro
Voyager
Opcje
Jak dla mnie szkoda internetu na takie leciwe aktualizacje , następnym razem ustawię daleki termin do tego telefon mi się czasem wyłąncza xd
0 Like
AlexOxro
Voyager
Opcje

A druga rzecz czy ktoś jest wstanie pokazać te zmiany co na stronie google był pokazać w aktualizacji mojego telefonu 🥴 samo wybieranie emoij jest zdrowo pokręcone

0 Like
AlexOxro
Voyager
Opcje

image

Telefon samoistnie się wyłącza i wyłącza co mam robić już 4 raporty wysłałem i jest gorzej 
0 Like
AlexOxro
Voyager
Opcje
Jak wrócić do android 11 pomocy ???
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proponowałbym wykonać wipe Cache Partition a jeśli to nie pomoże to reset do ustawień fabrycznych. To powinno naprawić problem
AlexOxro
Voyager
Opcje
Restowałem do ustwieni fabrycznych 2 razy
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AlexOxro  Przywracałeś kopie zapasową?