Nie spieszcie się tak do tych słuchawek. Sterowanie nimi to jakaś pomyłka szczególnie włączanie redukcji szumów z pozycji słuchawek. Raz na 10 prób wychodzi. Oddałem po 3 dniach używania .
Za zwłokę, bez podania przyczyny, powinni (Samsung) GRATIS etui oraz coś extra od siebie dodać od razu do zamówienia, jeżeli w końcu zostanie realizowane 😋🤩😆
Ciekawszy byłby jednak artykuł "Jak rzetelnie przetestować, spakować i wysłać nowe słuchawki Galaxy Buds 3 pro"
Tak na marginesie cała akcja pokazała, że wszelkie testy które są w necie przed premierą są nic nie warte bo są po prostu przez samsunga opłacane. Jak przyszedł czas na klientów, okazało się że słuchawki to *****.
Dokladnie, wpierw trzeba je dostać. Kupiłem je w dniu premiery i kicha panie. Nawet nie mogę brać udziału w programie zwrot i etui, bo trzeba mieć pudełko. Ba podobno Samsung jakieś maile z info wysyłał, ale też nic nie dostałem...
Oby wyszli z tego z twarzą. I żeby wszystkich potraktowali tak samo, a nie że np. W Niemczech użytkownikom za zwłokę dodali to i to.... Z mailami to raczej ściema. Dwa w dzisiejszych czasach wysłać info o zmianie terminu dostawy z powodu X to przecież nie problem. Jeden tekst i ctrc +c oraz ctrl + v I info dociera do wszystkich. Dwa nawet na ich oficjalnych kanałach typu members nie chce się napisać o co chodzi itp itd. Nie spodziewałem się tego po tej firmie, nigdy nie nie zawiodła aż do dzisiaj. Nie pozostaje nic innego tylko czekać... cierpliwie. 😅
No o z tymi pudełkami to już wogóle dramat, w sumie tak jak z tym programem. Jadł by nie można było od razu do zamówienia dodać etui i dać niższą cenę. Tylko człowiek musi przypomnieć sobie gdzie są nożyczki, robić zdjęcia żeby udowodnić że kupił produkt, a jeżeli ktoś to zrobił przez sklep samsung to przecież wszystko mają w systemie. Ale nie. Samsung nie wierzy, zrób zdjęcie pudełka, dowodu zakupu itp itd. Nie rozumiem czemu to ma służyć, moim zdaniem więcej by tego sprzedali gdyby od razu człowiek płacił niższą cenę i dostał etui. No chyba że chodzi o procenty z"lokaty" od tych wszystkich zamówień które teraz grzecznie sobie% jak dojrzewające wino 😂🤣😂
Ciekawe czy jeszcze pula na etui jest? Ponoć było 1700 szt. Bo nie można zapomnieć o tym, że etui też dostaną osoby co zamówiły galaxy buds 3 a te raczej bez problemów dotarły do klientów 😅 Dwa jeżeli opóźnienie spowodowane jest tymi gumkami do słuchawek, bo tak coś znalazłem na internetach to nie rozumiem czemu nie zostały wysłane a później producent by dosłał poprawione gumki? 🤔 Trzy No chyba że z wersją PRO jest większy problem. Ojej samsung dał byś klientom jakieś info a nie dajesz pretekst do tworzenia historii spisowych 😂
Ja mam buds3 pro udało się wymienić końcówki bez straty _ było ciężko chciałem podważać nożem ale w ostatniej chwili poszło bez chociaż myślałem że się popsuły _ przed słynną datą_19.07.2024 Samsung nie chce zarejestrować produktu 🤔 Dźwięk otoczenia działa jak chce, opakowanie _ etui_ to jakaś porażka myślę że Samsung stanie na wysokości zadania i wyśle nowe gumki i etui..Dźwięk muzyka super 👏wyciszenie też na dobrym poziomie prawie jak nauszne.
Ja również nie otrzymałem słuchawek. Na czacie w sklepie napisali, że potrwa to kilka tygodni. Z tego wynika, że mają jakiś gigantyczny problem. Mogliby powiadomić klientów, kiedy mogą się spodziewać wysyłki. Milczenie nie świadczy dobrze o Samsungu.
Zgadzam się z poprzednikami. To co wyprawia Samsung to tragedia. Zakupiłem w przedsprzedaży słuchawki i zegarek. Zegarek dotarł, a słuchawki cichosza. W moim przypadku to ostatni zakup urządzeń Samsung. Mam nadzieję, że urzytkownicy na przyszłość wyciągną wnioski jak firma traktuje klientów i ta durna promocja na zwrot i etui. Żałuję, że się w to wplątałem.
Widze, ze blyskawicznie zajeliscie sie moim problemem. Czekam juz ok tygodnia. I nic. Tyle razy bylem namawiany zeby zglosic raport na temat tego.bledu.( brak audio 360) Jednak już na tyle stary jestem, że do rzeczy wiedziałem że nic to nie da i ze szkoda czasu. Klamecie na temat swoich produktów i wprowadzacie klientów w bląd! Szkoda ze nie jestescie tak wygadani jak przy fikcyjnych opisach waszych pseudo sluchawek, smartfonow i innych urządzeń #Galaxy Buds2
Takie info od Samsunga dostałem: Z przykrością informujemy, że dostawa słuchawek Samsung Galaxy Buds3 Pro może być opóźniona. Nowy termin rozpoczęcia wysyłek to 8 sierpnia 2024 r. który planujemy zakończyć do 15 sierpnia 2024 r. Państwa zamówienie jest dla nas niezwykle istotne, dlatego będziemy na bieżąco informować o dacie dostawy.
Rozumiemy, że informacja o opóźnieniu może spotkać się z Państwa rozczarowaniem, dlatego też bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane. Dążąc do zapewniania klientom najwyższego poziomu satysfakcji, dokładamy wszelkich starań, aby słuchawki Galaxy Buds3 Pro jak najszybciej trafiły do Państwa rąk, a także pracujemy nad rekompensatą dla klientów sklepu dotkniętych tą sytuacją.
Oki w końcu je mam. Mam też s23 i nie wiem dlaczego nie mam opcji podwyższenia jakości dźwięku! 🫢🤔 A w filmikach recenzentów opcja jest, kolejny błąd czy wada mojego egzemplarza? 🤔
Ultrawysoka jakość dźwięku do 24 bitów/96 kHz jest dostępna w seriach Galaxy S24, S23, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9 z One UI 6.1.1 lub nowszym. W przyszłości mogą być obsługiwane dodatkowe urządzenia.
Zgodnie z powyższym musisz zaczekać na aktualizację oprogramowania telefonu. Na dzień dzisiejszy tylko Galaxy Flip6 i Fold6 posiadają nakładkę One UI 6.1.1.
@KsiężniczkaLea, Wszystko mamy opisane na forum. Niestety z tego, co widzę, to upłynął już termin na wysłanie zgłoszeń do promocji dla produktów zakupionych w przedsprzedaży.
Aby dodać komentarz, musisz się zarejestrować. Jeśli jesteś już zarejestrowany, zaloguj się. Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, zarejestruj się i zaloguj.