Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Informacja] Aplikacja Reminder jest teraz jeszcze lepsza!

(Temat utworzony: 01-09-2023 12:03 PM)
2252 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W nowej wersji oprogramowania pojawiła się odświeżona aplikacja Reminder. Jeżeli do tej pory nie korzystaliście z tej aplikacji lub rzadko dodawaliście zdarzenia to zachęcam do zapoznania się z nową wersją, która oferuje następujące nowości:

Screenshot_20230901_120111_Reminder.jpgScreenshot_20230901_120123_Reminder.jpgScreenshot_20230901_120115_Reminder.jpg

6 Odpowiedzi
ArekTheBoss
Pioneer
Opcje
Korzystam. Spoko że przed tytułem można podać godzinę ale fajnie jakby dało się jeszcze podać kategorie tak by nie musieć ręcznie zmieniać ze standardowej
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć,

@mirudo24 Dzięki za przygotowanie materiału 🙌

@ArekTheBoss Przekażę Twoją sugestię do zespołu deweloperów 😎

Jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś sugestie co do nowej odsłony aplikacji Reminder zapraszamy do podzielenia się nimi 😊

Miłego dnia!

ArekTheBoss
Pioneer
Opcje
U mnie aplikacja Reminder nie była domyślnie widoczna na liście aplikacji (musiałem to włączyć w ustawieniach) co może być mylące (ja myślałem że jej już nie ma).
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ArekTheBoss, wydaje mi się, że to normalne. Aplikacja Reminder pojawia się dopiero po ręcznym włączeniu. Też uważam, że lepiej byłoby gdyby aplikacja była widoczna na liście aplikacji bez konieczności podejmowania dodatkowych kroków.

Karol999
Explorer
Opcje
Brakuje opcji ustawienia przypomnienia do nieodebranych połączeń. Nawet jeśli np. minęło kilka godzin, to z poziomu historii połączeń przydałaby się opcja, dodaj przypomnienie.
0 Like