Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria s23 poniżej 5% PROBLEM

(Temat utworzony: 12-10-2023 11:18 PM)
1194 Wyświetlenia
kankudai
Student
Opcje
Witajcie, czy ktoś ma podobny jak ja problem, że dwutygodniowy(w moim przypadku) samsung s23 w momencie kiedy osiąga 5% bateria potrafi rozładować się w zaledwie kilka minut. Na początku na jednym procencie trzymał kilkanaście minut.
Ile wam trzyma od poziomu 5%? 
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
12 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Sam chciałbym mieć takie problemy 😅. No ale to normalne jakby u mnie na 5 minutek może 1% zbija, a przecież możesz mieć jakieś apki w tle itp. To normalka jak na moje. W każdym modelu tam miałem. W Galaxy Grand Prime, A21s, S23 Ultra a i widziałem to także na przykładzie A31 i A34.
0 Like
kankudai
Student
Opcje
W ciągu 2 minut 5 procent to raczej nie jest normalne...bo powyżej 5 procent od 10% do 5% to i 30-40 minut wytrzymuje przy inyensywnym używaniu. A od 5 procent to jak leży nawet nieużywany to w ciągu 5 minut się wyłącza. No raczej nie jest to normalne, bo wcześniej tak nie było a na 1% to i z 10 minut rozmawialem.
Dalej myślisz "kolego", że jest to normalne😁 zabawne.
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Autor wątku nie napisał czy to co robił było "jazdą z górki" czy "but w podłodze".
Więc po co ta szydera z FG_Test23?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Może się Panu tak stać i jest to normalny objaw, dlatego że system sie chroni i zamyka przed całkowitym rozładowaniem baterii. Wszystko tez zależy w jakich warunkach używamy telefonu. Jeśli jest bardzo zimno telefon może się nawet wyłączyć przy 30% baterii. Tu też trochę uprzedzę, ze jeśli nie chcemy w szybkim tempie zniczyc sobie baterie, albo uszkodzić oprogramowanie, to proszę nie czekać do 5% tylko ładować już ją od 15%. Pozdrawiam.
beno5
Navigator
Opcje
A kto to dopuszcza do 5% bateri.Wszędzie piszą,że najlepszym efektem ładowania jest jak ma się 25% baterii.
Roki_100
Journeyman
Opcje
ja na becie oneui 6 z 5% do 0% potrafię zejść w 2 minuty, przed betą tak mi to nie uciekało
0 Like
Roki_100
Journeyman
Opcje
każda osoba która nie nosi foliowej czapki :smiling-face:
nie każdy siedzi w domu cały dzień żeby mieć dostęp do ładowarki na już + jaki jest sens pilnować baterii żeby była powyżej 25% i poniżej 85%, jeżeli daje to taki sam efekt jak 0% i 100% po kilku latach? po co sobie ograniczać życie na baterii od razu po zakupie, zamiast mieć to samo dopiero po kilku latach?
Robetro
Navigator
Opcje
Też któregoś razu tak miałem że poza domem kończyła mi się bateria i nawet nie wiem kiedy padł więc ten typ tak ma chyba
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
aż z ciekawosci sam zaobserwuje to u sb
ale tak sb tez mysle ze te 5% do 0 ma też coś wspólnego czy w domu np na wi-fi czy na zewnątrz na 5g czy LTE ...od systemu czy beta 14 czy A13
0 Like