Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fotografia lunii februarie 2025

(Subiect creat la: 07-03-2025 06:09 PM)
42 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

RO_cover_1000x425.png

Pentru cei care sunt mai noi în comunitate, Samsung Community realizează în fiecare lună un colaj Photo of the Month, în care sunt prezentate cele mai frumoase fotografii din comunitățile Samsung din întreaga Europă.

Vă las mai jos  ”expoziția” lunii februarie 2025, după care pun separat și varianta noastră:

photo-of-the-month-february-v2.png

Echipa românească de Members Stars a decis ca fotografia lunii februarie 2025 să fie cea publicată de către @dnbndk, care a fotografiat Calea Lactee cu un dispozitiv Galaxy S23 Ultra, pe care a folosit modul Night Mode, cu timp de expunere de 10 minute. Telefonul l-a ținut nemișcat pe capota mașinii, staționată, evident.  Fotografia sa poate fi accesată și aici: MilkyWay - Samsung Community.

EmilianN_0-1741358034162.png

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
7 Răspunsuri
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Felicitari, @dnbndk!👏 La cat mai multe fotografii ale lunii.😃
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Superbă fotografia 🌌 Felicitări @dnbndk!

Poza aceasta m-a făcut să caut informații despre cum să folosim camera telefonului pentru astrofotografie ☺️
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Felicitări pentru fotografie, @dnbndk!
Ai reușit să ne impresionezi cu poza ta 🙂.
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
Felicitări!Foarte frumoase 👏👏👏
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Felicitări tuturor!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Felicitări @dnbndk !
Recunosc că am avut câteva suspiciuni legate de poză, dar le-ai risipit rapid prin răspunsurile date. 🙂
Mi-ai dat emoții cu cu Night mode și expunere de 10 minute din Camera (chiar dacă pe @EmilianN l-ai păcălit), dar mi-ai demonstrat rapid că era vorba de Astrophoto din Expert RAW 🙂
Apreciez mult și răbdarea ta să ții atât timp nemișcat telefonul.
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Felicitari, @dnbndk!!!
O fotografie reusita, bravo tie!!! 👏👏👏👏👏👏👏