Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum să faci fotografie de tip macro cu Galaxy S22 Plus

(Subiect creat la: 17-03-2022 08:05 AM)
663 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Galaxy S22 Plus te poate ajuta să capturezi cadre care dezvăluie frumusețea ascunsă din detalii, chiar dacă nu are un mod dedicat pentru fotografia de tip macro, așa cum putem găsi la Galaxy S22 Ultra.

Asta nu înseamnă că prin intermediul Galaxy S22 Plus nu poți realiza fotografii care să evidențieze texturi pe care ochiul uman nu le poate vedea.  Pentru a face asta nu-ți trebuie cunoștințe specializate, trebuie doar să identifici obiectivele potrivite, să ai o mână relativ fermă, iar telefonul face restul magiei. O grădină sau un parc pot fi locurile perfecte pentru testare.

Fotografia aleasă de mine este făcută în apartament, lângă o sursă de lumină naturală. Secretul reușitei este apropierea telefonului până la o distanță cât mai mică, dar cu atenție la focalizare. În momentul în care se pierde focalizarea înseamnă că te-ai apropiat prea mult de obiectiv. Cu alte cuvinte, nu trebuie să te lipești cu senzorul foto de floare, această super apropiere va fi făcută de zoom-ul optic de până la 3x. Dacă intri în zoom digital, care poate fi de până la 10x, detaliile nu mai sunt chiar oglindă, motiv pentru care nu recomand utilizarea acestei opțiuni dacă dorești o fotografie cât mai clară. 

Totuși, apropierea fizică până la o distanță sigură, care să nu strice focalizarea (să nu apară un efect de blur), și folosirea zoom-ului optic te pot ajuta să realizezi fotografii macro uimitoare.

20220312_142721.jpg

Tu cum realizezi fotografiile de tip macro? Lasă un comentariu și împărtășește comunității din experiența ta. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
5 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Super cadru, anu asta sigur o sa îmi schimb A52 5G cu unu dintre seria S22 ( poate chiar Ultra)!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mulțumesc pentru apreciere! 

Dacă îți iei Galaxy S22 Ultra sunt sigur că vei avea parte de fotografii și mai spectaculoase decât ce am făcut eu :), pentru că totuși vorbim de Ultra, cel mai performant telefonul al momentului.

În orice caz, seria Galaxy S22 excelează la capitolul fotogafie, iar asta nu o spun doar eu, o spune piața, o spun specialiștii.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Abia aștept sa pot încerca camera de pe S22 ultra. Telefonul îmi vine la început lui aprilie :smiling-face:
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Aștept cu mare interes fotografiile făcute de tine cu Galaxy S22 Ultra :).

NU UITA!

EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Frumos cadru.
😊