17-12-2021 12:24 PM - upraveno 17-12-2021 05:22 PM
Neváhajte sa s nami podeliť o vaše dojmy, skúsenosti a pocity z používania vašich Samsung zariadení. Položte otázky, na ktoré by ste potrebovali pomôcť. Ste na mieste, kde hovoríme všetci jedným jazykom a pomáhame si navzájom. Zdieľajte svoje skúsenosti a postupy, ktoré sa vám osvedčili. Vždy sa nájde niekto ďalší, kto návod ocení. Podeľte sa o novinky, ktoré ste sa práve dozvedeli a poďme spoločne diskutovať o tom, čo môže priniesť blízka alebo aj vzdialenejšia budúcnosť.
Všetci tu spoločne môžeme napĺňať to, čomu sa hovorí Samsung Experience a to je oveľa viac, než technické parametre, čísla softwarových verzií a názvy položiek v Nastaveniach. To je spoločná radosť z drobností, ktoré si vďaka prístrojom Samsung a vzájomnému zdieľaniu dokážeme uľahčiť každý deň. Sme Samsung Community.
o 20-12-2021 04:26 PM
21-12-2021 09:07 AM - upraveno 21-12-2021 09:11 AM
Ahojte! to je skvelé, že vzniká nová slovenská communita, mám veľkú radosť! Taktiež som veľká fanúšička Samsung produktov ako Ty @IvanGoldberger 😉 hodinky síce nemám, ale čo som pochytila, tak by Tvoju situáciu mohol vyriešiť celkový reset hodiniek po aktualizácií, skúsil si?
o 21-12-2021 12:16 PM
21-12-2021 02:35 PM - upraveno 21-12-2021 04:20 PM
Pekný deň aj odo mňa, moc ma teší vaša spokojnosť a návšteva slovenskej Community 😊
V okamžiku, kedy overíte dostupné aktualizácie a prípadne nainštalujete, vyskúšate hodinky z telefónu odobrať, v ideálnom prípade odinštalovať aj aplikáciu Samsung Wearable a potom hodinky znova napárovať, nie je ďalší postup bez asistencie autorizovaného servisu, ktorý by som mohol odporučiť.
Informácie o nadmorskej výške sú do istej miery iba orientačné a môže dochádzať k drobným odchýlkam. Neviem ale, do akej miery sa tak dialo pred aktualizáciou. Svoju rolu môže hrať taktiež model telefónu, s ktorým sú vaše Galaxy Watch spárované.
Pre možnosť bližšieho preverenia hodiniek prosím kontaktujte niektorý z našich autorizovaných servisov. Ten najbližší si môžete vyhľadať v odkaze:
https://www.samsung.com/sk/support/service-center/
vvllaaddaa