Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ďakujeme za návštevu, vitajte na Samsung Community Slovensko 😊

(Téma vytvořeno: 17-12-2021 12:24 PM)
333 Zobrazení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Neváhajte sa s nami podeliť o vaše dojmy, skúsenosti a pocity z používania vašich Samsung zariadení. Položte otázky, na ktoré by ste potrebovali pomôcť. Ste na mieste, kde hovoríme všetci jedným jazykom a pomáhame si navzájom. Zdieľajte svoje skúsenosti a postupy, ktoré sa vám osvedčili. Vždy sa nájde niekto ďalší, kto návod ocení. Podeľte sa o novinky, ktoré ste sa práve dozvedeli a poďme spoločne diskutovať o tom, čo môže priniesť blízka alebo aj vzdialenejšia budúcnosť.

Všetci tu spoločne môžeme napĺňať to, čomu sa hovorí Samsung Experience a to je oveľa viac, než technické parametre, čísla softwarových verzií a názvy položiek v Nastaveniach. To je spoločná radosť z drobností, ktoré si vďaka prístrojom Samsung a vzájomnému zdieľaniu dokážeme uľahčiť každý deň. Sme Samsung Community.

love-Samsung-Community-Slovensko-banner-B.png

4 Odpovědi
IvanGoldberger
Student
Možnosti
Dobrý deň. So Samsungom som spokojný. Mám plno vašich produktov. Chcem sa spýtať mam Galaxy Watch zakúpené v roku 2020. Všetko je ok, ale pri športe keď zapnem GPS, tak trasu na mape v Samsung Health ukazuje správne, ale nadmorská výška je o 20 metrov nižšia ako realita. Bol v nich Tizen 4 a keď prišli Galaxy Watch 3 aktualizovali sa na Tizen 5. Prosím vás aký máte názor prečo tú nadmorskú výšku neukazujú správne. Ďakujem.
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Ahojte! to je skvelé, že vzniká nová slovenská communita, mám veľkú radosť! Taktiež som veľká fanúšička Samsung produktov ako Ty @IvanGoldberger 😉 hodinky síce nemám, ale čo som pochytila, tak by Tvoju situáciu mohol vyriešiť celkový reset hodiniek po aktualizácií, skúsil si? 

IvanGoldberger
Student
Možnosti
Ahoj. Skúsil som všetko a neraz. Mne by sa páčilo keby som ich mal nové Galaxy Watch 4 42mm classic lebo tieto Galaxy Watch su 42mm tiez s lunetou. Mám ich veľmi rád nikdy by som ich neopustil, len tá nadmorská výška ma hnevá. Možno keby sa dalo ich nejako vrátiť Samsungu a za malý doplatok by mi dali tie Galaxy Watch 4 42mm classic, pretože tie majú už viac lokalizačných systémov.
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Pekný deň aj odo mňa, moc ma teší vaša spokojnosť a návšteva slovenskej Community 😊

V okamžiku, kedy overíte dostupné aktualizácie a prípadne nainštalujete, vyskúšate hodinky z telefónu odobrať, v ideálnom prípade odinštalovať aj aplikáciu Samsung Wearable a potom hodinky znova napárovať, nie je ďalší postup bez asistencie autorizovaného servisu, ktorý by som mohol odporučiť.

Informácie o nadmorskej výške sú do istej miery iba orientačné a môže dochádzať k drobným odchýlkam. Neviem ale, do akej miery sa tak dialo pred aktualizáciou. Svoju rolu môže hrať taktiež model telefónu, s ktorým sú vaše Galaxy Watch spárované.

Pre možnosť bližšieho preverenia hodiniek prosím kontaktujte niektorý z našich autorizovaných servisov. Ten najbližší si môžete vyhľadať v odkaze:

https://www.samsung.com/sk/support/service-center/

vvllaaddaa

0 Like