Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung x apple

(Téma vytvořeno: 11-07-2024 09:54 PM)
374 Zobrazení
adamek3403
Navigator
Možnosti
Zdravím, chtěl bych otevřít téma, proč se Samsung vzdal vlastního designu u sluchátek a dokonce i hodinek, které vypadají úplně stejně jako od Applu. Sluchátka jsou také po stránce designu extrémně podobná Applu. Tohle je podle mě hrozný krok ze strany Samsungu.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
Mne osobne sa Ultry páčia a chápem, že ich možno chcel Samsung nejako odlíšíť od iných tuctových hodiniek. Pokiaľ sa to niekomu nepáči, tak stále je tu dostupná obyčajná varianta a dalši rok vyjdú pravdepodobne aj ďalšie classic.
Čo sa týka sluchátok, tak osobne som si povedal iba: "Konečne". Staršie Buds sú veľmi dobré, ale nie každému tento tvar sedí a toto riešenie má tiež aj svoje nevýhody. Verím, že toto nové riešenie sa už udrží. Čo sa týka úspechu Ultra hodiniek, tak to nám ukáže čas.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Dle mého je design Applu absolutně hnusný, navíc to co vzniklo v Samsungu je hnus na desátou. Zřejmě bych to nazval velkou leností designéra....
Ifen
Voyager
Možnosti
Souhlasím, spíš už lenost celého Samsungu a chuť jen honit zisky a pak tento výsledek. 🙈🤷 Těžko říct, proč. 🤷 I hodinky, které byly vždy i ve zlaté už nemá. Asi potřebuje zredukovat zákazníky, protože ceny raketové, co firmware to děs a jen tlačí na jejich trapnou AI. 😂 Ale tvrdí, že je nejlepší ve vesmíru 😂😂
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Designer za to nemuze. Tahle rozhodnuti (a nasledne zadani pro designera) dela management. ..a ten je bohuzel znacne neschopny.
Samsung je na sestupné trajektorii . Ale je to jeho rozhodnuti
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
Mne osobne sa Ultry páčia a chápem, že ich možno chcel Samsung nejako odlíšíť od iných tuctových hodiniek. Pokiaľ sa to niekomu nepáči, tak stále je tu dostupná obyčajná varianta a dalši rok vyjdú pravdepodobne aj ďalšie classic.
Čo sa týka sluchátok, tak osobne som si povedal iba: "Konečne". Staršie Buds sú veľmi dobré, ale nie každému tento tvar sedí a toto riešenie má tiež aj svoje nevýhody. Verím, že toto nové riešenie sa už udrží. Čo sa týka úspechu Ultra hodiniek, tak to nám ukáže čas.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den,

ohledně hodinek - ty jsou spíše odkazem na GearSport, tedy dávno před Applem - a kdybyste je viděl naživo, tak si je s Ultrami od Applu nespojíte. Jo, mají oranžový řemínek.

Ohledně sluchátek razím názor, že nožičky musí být - nacepete do nich baterku a máte daleko více prostoru pro měniče - tedy lepší zvuk. A především máte mikrofony blíže puse - tedy lepší kvalita hovorů.

Ultry mně míjejí především kvůli specifickému zaměření. A sluchátka rád vyzkouším...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
fvrstw
Journeyman
Možnosti
Mne osobne sa tie hodinky aj celkom páčia, slúchadlá sú celkom pekne ale keď som videl recenziu na ne tak tomu človekovi tie slúchadlá vypadali keď na nich robil tie gesty. To ma od nich trochu odraďuje. A ten novy zfold ma tie kamery hnusne.
Trawen
Pioneer
Možnosti
Zdravím, po celou dobu konference jsem se hrozně styděl. Značka, kterou opěvuji před kamarády, kteří jsou na Applu, se začne honit za Applem.

I ty jejich příspěvky útočící na Apple novinky, kde si většinou dělají srandu z věcí, které za rok stejně sami okopírujou. Nechápu, jestli jsem já tak stupidní, nebo vedení Samsungu, ale když budu chtít Apple tak si koupím Apple a ne něco co se tomu snaží přiblížit. U Samsungu jsem pro to, co inovuje Samsung, ne pro to jak dobře kopíruje jinou značku.

Hrozně mě to poslední dobou irituje a při takovém směru o tom Applu začnu opravdu vážněji uvažovat.
Trawen
Pioneer
Možnosti
A ted navíc vydali prohlášení, že tato slavná AI bude od 2025 placená 😀
Ifen
Voyager
Možnosti
To je ta šmejdovina celého Samsungu 😂 Nejdříve nalákají na češtinu z jejich dokonalou AI, pak čeština bez omluvy není a nakonec mají ještě tu drzost za ní chtít peníze?😂
0 Like