Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy Gear S3, problém s hudbou

(Téma vytvořeno: 14-07-2024 12:27 AM)
118 Zobrazení
Caynardt
First Poster
Možnosti

Dobrý den, nevím jestli sem píši správně, ale měl bych dotaz ohledně mých hodinek Samsung Galaxy Gear S3.
Popíši můj problém co nejdetailněji:

Mám dotaz ohledně mých hodinek Samsung Galaxy Gear S3. Vlastním je přes dva roky a jsem s nimi spokojen, až na jeden problém.

Když jsem si hodinky pořídil, stáhl jsem si aplikaci Spotify, kterou jsem používal k ovládání hudby (zesilování, přeskakování skladeb atd.). Po pár dnech však tato funkce přestala fungovat. Od té doby, když na svém mobilu (iPhone 11) přehrávám jakékoli médium (YouTube, Spotify...), na hodinkách se již nezobrazuje ikonka malé noty.

Připojení mezi hodinkami a mobilem funguje, protože mohu přijímat a odmítat hovory. Aplikaci Spotify už na Galaxy Store nemohu najít. Hodinky by měly být aktualizované a jednou jsem je i resetoval, což na chvíli problém vyřešilo – ikonka noty se objevila, ale jen na krátký čas, protože se od té doby nic nezobrazuje. 
Doufám že mi někdo bude moci poradit.

Děkuji za pomoc.

0 Like
1 Odpovědět
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ ide o appku spotify skúste tu:
https://galaxy.store/spotify
Pokiaľ ide o samotný problém, tak kompatibilitu s inými ako Samsung zariadeniami nie je možné zaručiť. U modelu Gear S3 Samsung uvádza možné problémy s nestálosťou prepojenia. Jediné čo je možné v tomto asi poradiť je, že pokiaľ je to možné je potrebné appke wearable nastaviť neobmedzený prístup k batérií a potom už len reset hodiniek.
Nakoľko ide už o staršie zariadenie, kde bude končiť podpora už aj u novších zariadeniach, tak je ťažké povedať ako to bude s podporou pri appkách tretích strán.
Ak sa Vám tu nikto neozve, tak skúste ešte pohľadať na reddite alebo nejakých iných fórach, kde by skôr mohli mať skúsenosť s touto kombináciou IOS + Gear s3.