o 26-04-2018 01:48 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:28 AM (kým) vvllaaddaa
Prosím o radu, jaké pořídit ochranné sklo na S8. Vyzkoušela jsem jich už několik a buď nesedí na zahnutých stranách a tím jak je o kousek větší, tak to praská. Nebo naopak je menší a nekryje boky. Pak se mi také stalo, že je menší citlivost. Zkousela jsem i folii, ale i ta se po čase odlupovala v krajích.
o 27-04-2018 12:49 PM
Ochranné sklo nemám. A přijde mi to snad i zbytečné u takového pěkného designového telefonu. Telefon nosím v kapse, mám pouze pouzdro Clear cover a maximalní spokojenost. a display i po necelém roce jako nový 🙂
o 27-04-2018 01:07 PM
Uživatel
@lucitko napsal:Prosím o radu, jaké pořídit ochranné sklo na S8. Vyzkoušela jsem jich už několik a buď nesedí na zahnutých stranách a tím jak je o kousek větší, tak to praská. Nebo naopak je menší a nekryje boky. Pak se mi také stalo, že je menší citlivost. Zkousela jsem i folii, ale i ta se po čase odlupovala v krajích.
Můžu se zeptat na co sklo/folii? Vžďyt S8 má Gorila Glass 5 a nedá se prakticky rozbít běžným používáním ani poškrábat. Nějkdo má rád flip pouzdro a zbytek si koupí gumové, co je po stranách okolo telefonu a to vydrží i pády z 2m..
Občas koukám na testy a co to někdy vydrží, nechápu..
o 01-05-2018 11:58 AM
o 09-05-2018 04:36 PM
o 09-05-2018 07:40 PM
Kvalitu posoudit nemůžu, mobil mi z ruky nepadá. V rámci běžného používání žádné škrábance nepozoruji, nicméně úvodní příspěvěk není o kvalitě jako takové, nýbrž o tom, zda sklo na telefonu sedí nebo ne, a to sklo od Nillkina splňuje.
o 24-05-2018 08:20 AM
No tak to jsem si myslel taky, vykašlal jsem se na sklo přesně z těch důvodů, že blbě sedělo, špatně to reagovalo na displey a vynechávalo písmenka, z toho by člověk zešílel. Tak jsem dal folii, aby se to aspoň nepoškrábalo od klíčů v tašce. Jenže co nestalo, vystupuji na parkovišti z auta, někdo volá, vyndám telefon z brašny, vyklouzne mi přitom z ruky a spadne z výšky pasu na asfalt. Co myslíte? Displej totálně v háji!!! Měl jsem jenom folii a gelové pouzdro, to ale nestačí!!! Takže jestli si tady myslíte, že nějaký gorilla glass vám chrání telefon, tak to teda ani náhodou!!! Zahnutý displej je hezký, ale musíte počítat s tím, že při pádu moc nevydrží, tak to prostě je.
o 13-06-2018 05:16 PM
Zdravím.Zakoupil jsem ochranné 3Dsklo v Datartu a jeste si ho nechal nalepit...Včera mi bohužel nešťastnou náhodou spadl mobil na radiátor topeni,zhruba z výšky 30 cm a kdybych věděl jak sem vložit foto,poslal bych vám výsledek...bohužel ne moc šťastný..Ochranné sklo vydrželo,display ne...
o 07-10-2018 09:30 AM
Dobrý den,
rád bych se také připojil k prosbě o radu, jaké tvrzené sklo použít pro Samsung Galaxy S8 společně s krytem (pokud možno průhledným). Gorilla glass nejsou tak pevná, jak si někdo myslí. Vždy když koupím sklo, tak mi ho nazvedává kryt, ovládání telefonu je potom nekomfortní. Sklo case friendly , taky není ideální volba z důvodu menší části nezakrytého displeje. Předem děkuji za info a zkušenosti !:-)