Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nedostatek místa

(Téma vytvořeno: 15-11-2021 03:00 PM)
2146 Zobrazení
ellietherainbow
Explorer
Možnosti
Dobrý den, 
Mám starší telefon Samsumg Galaxy J5. Telefon mi hlasí, že mám nedostatek místa v úložišti. Přitom v něm mám jednu aplikaci a pár fotek. Potřebovala bych si stáhnout jednu aplikaci do školy, ale nejde mi to. Nevím, co mám dělat. Děkuji. Eliška Kavková.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @ellietherainbow 

Podívejte se do Nastavení -> Péče o zařízení -> Úložiště . Zde si můžete zobrazit skladbu souborů, které zabírají v telefonu místo. Co jsme dohledal, tak Galaxy J5 se prodával s 16GB nebo dokonce 8GB vnitřní paměti, a z toho část ještě zabírá operační systém, takže uživatelsky dostupných tak 70% této kapacity.

Zkuste zkontrolovat pamět v nastavení a třeba najdete něco co lze odstranit a udělat místo. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @ellietherainbow 

Podívejte se do Nastavení -> Péče o zařízení -> Úložiště . Zde si můžete zobrazit skladbu souborů, které zabírají v telefonu místo. Co jsme dohledal, tak Galaxy J5 se prodával s 16GB nebo dokonce 8GB vnitřní paměti, a z toho část ještě zabírá operační systém, takže uživatelsky dostupných tak 70% této kapacity.

Zkuste zkontrolovat pamět v nastavení a třeba najdete něco co lze odstranit a udělat místo. 

fajnsnek2
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobrý den, fotografie si zazalohujte a nastavte telefon to továrního nastavení. Telefon vymaže a pročistí vše nepotřebné co za tu dobu nasbíral za data.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Zkuste synchronizaci se Samsung cloud.ma 15 gb
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud je mi známo, tak záloha fotografií na Samsung na Cloud byla ukončena a nyní se data zalohují na One Drive. 

fajnsnek2
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Na s21 ultra stále nabízí,takže se nějak spojily 🙂Screenshot_20211115-193033_Settings.jpgScreenshot_20211115-194113_Gallery.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ale paní má J5 a tam bude starší Android 😐

fajnsnek2
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Však se nehadam a souhlasím s one drive.ten by měl fungovat i na j5
0 Like