Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kryty/ochranné skla na S25 Ultra

(Téma vytvořeno: 02-02-2025 10:36 AM)
659 Zobrazení
martin788
Apprentice
Možnosti
Keďže sa nám blíži doručenie predobjednavok tak som sa začal pozerať po nejakých krytoch/ochranných sklad resp fóliach. Avšak vôbec sa neviem rozhodnúť, budem rad za akékoľvek tipy najmä od ludi ktorí mali predošlé Galaxy S modely.

Od krytu očakávam nech sa príjemne drží v ruke, nech sa kvôli nemu nadmerne neprehrieva mobil a nech prístup k Spen není o dosť náročnejší. 
Od skla/fólie nech výrazne nekazi zobrazovacie schopnosti displeja a nech používanie snímača odtlačkov prstov ostane spoľahlivé. 

Za akékoľvek tipy ďakujem.
8 Odpovědi
radox
Navigator
Možnosti
Ja používam panzerglas sklo a originál púzdra od Samsungu momentálne mám S24ultra ale čakám na S25ultra a to iste budem mať
LEINADL
Voyager
Možnosti
Zdravím! 👋 Mě osobně nejvíc sedí Samsung pouzdra, někdy vyzkouším něco od Spigen – taková jistota! 💪 Co se týče ochrany displeje, já dávám folie, tvrzená skla nemám rád. 😉 Každý to má individuálně, znáte to – 100 lidí, 100 chutí! Aktuálně, mám u s25U objednanej kryt Spigen Aramid Enzo (na zkoušku) jinak beru vždy kryt samsung a taktéž folii Samsung, ale ta moc nevydrží, rychle se poškrábe. Poté měním za folii Spigen – taková u mě ověřena kvalita! 👍 #Samsung #Pouzdra #Spigen #Ochrana #Displej #Folie #Telefony #Zkušenosti #Recenze #Tip #Kvalita #Výběr #Mobil
P33
Navigator
Možnosti
PanzerGlass ceramic a originální case Samsung. Jistota.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @martin788
jak už tady zaznělo, kombinace Samsung příslušenství a značky Spigen. Co se týče S25 Ultra, která již nemá ohnutý displej bych se už nebál dát ani sklo. Ale doporučuji nový typ fólie, kterou lepí přímo kluci na prodejnách. Je tvrdá jako sklo a přitom se chová jako fólie. S SPenem si taky rozumí a otisky prstů nejsou žádný problém.
U krytů střídám originální průhledný kryt Samsung nebo čirý kryt od Spigenu (ten je většinou masivnější, ale více chrání).

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
na S24U som používal ochrannú fóliu od Samsungu kvôli antireflexným vlastnostiam, ale nakoľko sa ľahko poškriabe a má neupravené ostré hrany, tak som ju striedal so Spigen fóliami. Mal som všetky kryty od Samsungu ale nakoniec som skončil u Spigenu.
Na S25U mám opäť doma fóliu od Samsungu a prvý kryt mám na ceste Dbrand Grip Case Glow Circuit.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, 

Doporučte sem odkazem konkrétní pouzdra na S25 Ultra, doposud sem používal originál od Samsungu, ale na řadu S25 je to teda velká bída. (mám toto S24 Ultra Flipové pouzdro Smart View Black | Samsung CZ)

Hlavně si na S24/S25 Ultra nedávejte sklo, já na S24 Ultra tehdy nalepil PanzerGlass, z antireflexního displeje je zrcadlo....hrůza! 

Pokud pravidla fóra neumožňují odkazovat na pouzdra partnerů, tak to pochopím a budu hledat na vlastní pěst. 

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
wancohoff
Explorer
Možnosti
Ja osobne nie som ochotny dat za jeden obal 50+- eur. Obaly objednavam z aliexpresu/temu a vzdy ich mam aj 10+ a casto ich striedam podla nalady. Vacsinou s magsafe pretoze pouzivam v aute magsafe nabijacku , a obcas aj malu magsafe powerbanku. Na s22u, s23u som pouzival hydro folie z ali, na s24u pouzivam perfektne sklá kde super funguje odtlacok prsta (4eura 3ks) ktore som nejednemu cloveku odporucil pretoze kupili z alzy akoze znackova za 20eur jedno sklo a odtlacok isiel na desiaty pokus...

EDIT. Dnes som lepil sklo na prave doručeny s25 ultra.nasledne pridal odtlacky..funguju super na prvy krat a sklo sedi super.. z aliexpresu samozrejme 3 kusy za 3€ 😂20250203_190109_1000046964_1738605690.jpg1738657758541.jpg
s24u4b
Pioneer
Možnosti
Pitaka kryt a folia origo samsung už od s21 ultra časov cez s22u,s23u,s24u a teraz s25u