Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gorilla glass 5

(Téma vytvořeno: 08-04-2021 09:13 PM)
392 Zobrazení
Pajin
First Poster
Možnosti
Dobrý den, používáte na telefonech s gorilla glass 5 ješte nějakou ochrannou fólii displeje? Díky 
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, určitě není na škodu nějakou fólii mít. Co se týče mě, tak dokud to jde, mám co nejdýl fólii z výroby. Poté jdu na pobočku samsungu, kde si nechám nalepit fólii Invisibleshield (499 Kč - 699 Kč dle modelu), kde na ní poskytují "doživotní záruku výměny". Doplácí se už cca stovka. Když se mi odlepil kousek, bez řečí dána nová.

0 Like
Pajin
First Poster
Možnosti
Ok, díky za odpověď.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Pajin 

Určitě rovněž mohu doporučit folie od značky Spigen. Je na totožném principu jako Invisibleshield, ale výrazně levnější, nalepíte v pár krocích doma, a navíc v balení jsou 2 kusy. A plně kompatibilní s kvalitními kryty této značky. 

fajnsnek2
Pajin
First Poster
Možnosti
Děkuji Vám za bezva tip! Bohužel na A52 5G zatím folie od této značky nejsou. Uvidíme, třeba se časem objeví.
0 Like
Pavell
Journeyman
Možnosti
Folie po čase žloutne pozor na to
. Ne hned , ale třeba po půl roce a pak ten displej není vůbec pěkný. Vyzkoušeno osobně. Byl jsem velký zastánce ochrany displeje, ale dnešní skla jsou tak dobrá , že se prakticky při normálním používání nepoškrábou. Mám A52 5G od prvního dne prodeje. Bez fólie a bez krytu, nosím ho v kapse, dvouletý syn si na něm pouští pohádky a zatím je jak nový.
0 Like
Pajin
First Poster
Možnosti
Díky za reakci. Je pravda že sklo je velmi příjemné na dotyk a fólie by to mohla změnit. Jak dlouho telefon máte? 2 měsíce?
0 Like
Pavell
Journeyman
Možnosti
Asi tak nějak. Akorát se škrábe dost okolo foťáků. Displej je fakt jak novej
0 Like
Pajin
First Poster
Možnosti
To snad pomůžou zadní kryty z Aliexpressu 🙂
0 Like
Pavell