Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy S23 FE smart case

(Téma vytvořeno: 23-01-2025 05:44 PM)
107 Zobrazení
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Ahoj lidi rád bych se zeptal na vaše zkušenosti ohledně Samsung příslušenství konkrétně používám smart flip case na moje FE mám ho od Října a fakt neskutečně se loupe od Samsungu sem čekal v rámci příslušenství na mobil větší kvalitu máte stejný problém rád bych věděl jestli se příště vyplatí koupit kryt od jiné firmy 😊
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, mám originál pouzdro na S24 Ultra, je na telefonu bezmála rok, vypadá viz. fotky níže.

Nejhorší pouzdro sem měl asi na S22 Ultra, bylo světlé, 2x ho dal do kapsy u kalhot a mělo barvu kalhot, katastrofa. Nová pouzdra na S25 Ultra se mi vůbec nelíbí, tak vyčkám kdo vyrobí nějaké přijatelné.

pouzdro.jpgpouzdro1.jpg

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, mám originál pouzdro na S24 Ultra, je na telefonu bezmála rok, vypadá viz. fotky níže.

Nejhorší pouzdro sem měl asi na S22 Ultra, bylo světlé, 2x ho dal do kapsy u kalhot a mělo barvu kalhot, katastrofa. Nová pouzdra na S25 Ultra se mi vůbec nelíbí, tak vyčkám kdo vyrobí nějaké přijatelné.

pouzdro.jpgpouzdro1.jpg

Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, také mám problém s barvou. Mám světle zelené pouzdro a hodně často je špinavé, ale bohužel z něj leze barva. Na to, že ho používám od října, jsem čekal, že bude kvalitnější. Asi jsem neměl vybrat zrovna limetkovou barvu, která je taková pestřejší. 😂
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Vybrat tmavší pouzdro, nic jiného sem ani já tehdy nevymyslel 😂
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Tak tedy zkusím černé. Já totiž nemám rád minimalistické barvy, které má každý uživatel. 🤣
0 Like