Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Doživotní garance u ochranné fólie

(Téma vytvořeno: 08-10-2018 01:21 PM)
4373 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

V prodejnách Samsungu na S8/9 a Note 8/9 lepí ochranné fólie Invisible Shield, na které se vztahuje doživotní záruka výměny. V Brně byla dřív prodejna, kde to měnili na počkání za manipulační poplatek, ta ale začátkem roku zavřela.

Včera jsem ale zjistil, že v prodejně v Olympii jsou ochotní fólii vyměnit - právě myšlenka, že bych to měnil sám, mě odrazovala od využití té služby, nakonec jsem si šel koupit novou fólii s tím, že holt vypláznu 700 Kč, ale v obchodě mně  řekli, ať si to objednám na webu a do Samsungu donesu, že mně to vymění a já pak pošlu starou zpět a oni vrátí peníze.

Tak pokud jste na tom někdo podobně, že byste rádi poškozenou fólii vyměnili, ale necítíte se na instalaci, zeptejte se ve své prodejně Samsung, třeba to není jen brněnská specialita (a nebo se přestěhujte do Brna, je tu krásně :winking-face: )

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud si necháte udělat Case Friendly tak by měla

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Osobně fólie ani skla nikdy nepoužívám a pokud tam už něco je z výroby, okamžitě jde dolů. Vždy to zhoršuje kontrast displeje, čitelnost na slunci a špatně klouže prst. Není nad samotný displej s kvalitni oleofóbní vrstvou. Nikdy jsem neměl na displeji ani vlásek a i kdyby, při využití telefonu na protiúčet při Samsung akci to stejně nikdo řešit nebude.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Jestli to nemůže být tím, že mi jeden telefon vydrží asi 3 měsíce :face-with-tears-of-joy: Nosím telefony jen v prázdné kapse u kalhot, kterou po vyprání vysaju vysavačem. Jo, divné, ale ve švech může zůstat prací prášek a ten by mohl škrábat. Nepokládám telefon na displej a doma i v práci mám pro odkládání podložku. Nepoužívám ani pouzdra a kryty. Ještě dodám, že poškrábat displej není czela jednoduché a vydrží víc než si myslíte. Začátkem roku jsem jeden telefon obětoval právě za účelem testování odolnosti displeje při reálném používání. Takže odkládání do písku, hlíny, na trávu, beton. Ovládání rukou od oleje  za přítomnosti Al třísek. Nebyl to Samsung, ale konkurenční telefon v ceně 6tis., zadní strana ze skla. Dopadlo to tak, že zadní strana měla nějaké škrábance, převážně od klíčů, ale displej nic. A to nemělo sklo ani žádnou deklarovanou odolnost. Takže vím co displej snese bez poškození a to mi bohatě stačí. Příslušenství k telefonům je prostě jen kšekt s obrovským ziskem a hlavně fólie, resp. odpad prodávaný za extrémní ceny nechápu. K čemu mi bude telefon po roce až tu folii sundám? Abych si řekl, že ten zhoršený uživatelský zážitek na telefonu za 20 a vic tis. stál za to? Co si zaplatím, to si "zničím" sám, přece nebudu displej šetřit pro budoucího majitele, fakt ne.  

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Je třeba si uvědomit dvě věci. Za prvé nejsi typický uživatel. Většina lidí má telefon déle a taje nemá možnost se o něco až tak starat. Druhá věc je, jestli nesrovnáváš fólií z Ali za dvacku s Invisible Shieldem za 750 Kč. Já nepozoruju horší dotek (jen prvních pár dnů) ani zhoršení obrazu. Výjimka byl Note8, kde se vyrývaly rýhy od stylusu.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Karoserie auta má taky přece škrábance a nikdo se nad tím nepozastaví. Vlasové škrábanečky nemají vliv na zobrazení, takže nevidím důvod to řešit. Za vším je prostě jen snaha prodávat příslušenství. Samozřejmě nikomu používání nevyvracím, jen jsem chtěl napsat svůj trochu kontroverzní názor. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Aktuálně moje S8 koupená  14.9. zcela bez vlásku,  teď  jsem ji schválně vyleštil. Klidně  ti budu posílat měsíčně  detailní fotky displeje. Za poslední  dva roky jsem na žádném svém telefonu neměl opravdu ani vlásek,  telefony před jejich prodejem vyleštím a kupující  pořádně displeje většinou prohlíží  a hledají  škrábance, aby mohli hádat nějakou slevu, ale marně 😀 Ale opravdu se nechci nějak vytahovat nebo přít. Prostě  ochranu nepoužívám , nevyhovuje mi a při  mém stylu používání telefonů je riziko poškození  extrémně nízké a bohatě vystačím s odolností displeje samotného.  

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

14.9. kterého roku? Jestli před rokem tak nevěřím, jestli letos tak bych měl na jazyku neví jako že lidi co kupuji vlajkové lodě za plnou cenu si jich asi víc váží :winking-face:

Ale vážně: jsi výjimka a není od tebe úplně rozumné dělat jako bys byl pravidlo. Já zažil poškrábaný displej od originálního pouzdra a od té doby bez folie ani ránu.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Září  letošního roku.  Za rok uvidíme, jak na tom bude 😀 Na jaře jsem kupoval vlajku od konkurence a taky bez ochrany a teď jsem ji prodal taky zcela bez vlásku . Máš pravdu, že pokud bych někdy škrábance měl,  choval bych se jinak a ochranu displeje řešil. Nejdéle jsem měl  iphone7, asi rok a taky na sobě nic neměl. Každopádně  jsem tady nechtěl  vyvolat rozepře, jen sdělit svoji zkušenost. Kdo fólie používat chce, tahle diskutovaná bude bezesporu skvělá volba. Další  energii bych chtěl  věnovat na propagaci komunity a prosazování značky  Samsung 😎

0 Like