Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bluetooth tripod

(Téma vytvořeno: 23-06-2023 06:51 PM)
198 Zobrazení
Janbond
Pathfinder
Možnosti
Zdravím,
moje známá si chce pořídit tento bluetooth tripod ke své S23 Ultra. Ptala se mě, zda by mohl být nějaký problém v kompatibilitě ať už fyzických rozměrů toho držáku pro telefon, nebo v konektivitě. Já osobně s tím nemám absolutně žádnou zkušenost, ale "selským" rozumem myslím, že je to úplně jedno a bude fungovat cokoli s čímkoli. 
Na druhou stranu je lépe se zeptat, než myslet a radit a mýlit se. Případně používáte někdo jiný, který můžete doporučit? Díky všem a hezký 

image

víkend 
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, mám pocit, že jsme to kdysi dostali a S22 Ultra to nedalo. Když se podíváte jen na hmotnost zařízení, která je výrazně menší, než hmotnost Ultry, nevěřím, že by to fungovalo
Ale můžete to koupit na eshopu a do 14 dnů případně vrátit, ale podle mě je to ztráta času. Zkoušel jsem gimbal, který měl ve specifikaci nosnost vyšší, než má Ultra hmotnost a stejně to nezvládl.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Janbond
Pathfinder
Možnosti
No vida, tak se nakonec ukazuje, že je dobré se zeptat. Děkuju Vám za odpověď
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Nejsem žádnej fanda selfie, ale než sem vloni vyrazil na Mallorcu, pořídil jsem za pár kaček, ke své S22 tady FOZA NANO SE a za ty drobáky to udělalo super službu, jen jsem místo dodáváné apky (fotky byly strašné) udělal rutinu na spouštění origo fotoapky a spokojenost. Vyvažování při natáčení videa za chůze fungovalo bezchybně.ImgW_1000012487_1687543480.jpg20221013_110927_1000002414_1665652168.jpg
IT technik
MarNs
Pathfinder
Možnosti
S22 Ultra to dá, mám doma, občas používám.
0 Like
Janbond
Pathfinder
Možnosti
Díky, předám tip
0 Like