Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátová nabíječka EP-N6100

(Téma vytvořeno: 31-12-2021 10:21 AM)
707 Zobrazení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat zda nemá někdo radu nebo případný typ. Dostal jsem tuto nabíječku, u které nebyl součástí nabíjecí adaptér EP-TA300. Jako neznalý jsem si myslel že připojím hravě adaptér EP-TA800 a bude vše běhat. Oba adaptéry mají 25W. No, ale ono to nefunguje. Jen pro informaci. TA300 má výstup z adaptéru jako klasické USB-A a TA800 USB-C. Takže vlastně vůbec nevím jestli by se to případně dalo nahradit nějakým univerzálním adaptérem který má výstup pomocí USB-A. Osobně si myslím že USB-C na USB-C nabíječe nevyhovuje. 
Bílý adaptér je z naší první nabíječky (té samé) která se nadále používá. Proto to případné foto pro srovnání. 

2.2.2022 problém vyřešen cca před 14ti dny. Univerzální adaptér se dá sehnat v síti prodejen elektroworld. 
Děkuji všem za příspěvky, rady a postřehy.👍🏻

Fotografie přidána 

image

image

image

image

image
EP-TA300

image
EP-TA800

image

image

0 Like
13 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Ninebot a funguje s 15W adaptérem od Samsungu? 

fajnsnek2
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
No, upřímně nevím. Tento adaptér v rodině a nikdo okolo nemá, takže nevím. Ale upřímně se obávám že 15W bude málo. Našel jsem i popisek kolik původní adaptér dává.Screenshot_20220102-104100_Chrome_1415_1641116460.jpg
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti

Ahoj, sehnal jsem bez adaptéru tento starší typ charger duo (ten s rychlým nabíjením fast charge 2.0) a měl stejný požadavek na vstup: 12V a 2.1 A. Skutečně to s žádným dostupným samsung adaptérem nefunguje, nicméně funguje mi s univerzální nabíječkou Baseus, která deklaruje výstup na USB-C až 45 Wattů. Takže bych ještě neházel nabíječku do šuplíku, zkuste jiné výkonné adaptéry, třeba si to s nějakým sedne. 

Ninebot
Voyager
Možnosti
Díky za info. Zapoměl jsem komunitu u tohoto příspěvku také informovat. Po nějaké době jsem adaptér také sehnal. Bohužel se jedná také o univerzální adaptér, který prodává síť elektroworld. Každopádně ještě jednou díky za radu a informace. 👍🏻
0 Like