Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Ztráta signálu cca 10 sekund po skončení hovoru

(Téma vytvořeno: 17-03-2020 10:30 AM)
1468 Zobrazení
Sharp
Pioneer
Možnosti

Ahoj, cca 10 sekund po skončení hovoru můj S20 na chviličku ztratí signál. Všiml jsem si toho náhodou, když jsem ukončil hovor a snažil se hledat něco na netu, místo čárek signálu se na malý okamžik objevilo přeškrtnuté kolečko. Začal jsem to trochu sledovat a zajímavé je, že se tak nestane úplně vždy. Po některých hovorech je vše v pořádku. Ta ztráta signálu jen problikne, jako by se mobil znovu registroval do sítě, ale žádná hláška o ztrátě signálu nebo opětovném registrování do sítě se neukáže. Nesetkal se s tím někdo z vás? Nevíte čím by to mohlo být?

Dík

Edit: Ještě doplním, že mám vloženu jen jednu sim - T-Mobile.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak to je super, že je to vyřešeno. Občas se něco nepovede, s tím se člověk musí smířit. Oceňujeme konstruktivní přístup a chválíme nejmenovaného prodejce za vstřícnost.

A ty SIM se doufám taky brzo opraví. :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Sharp,

S20+ jsem měl měsíc a s tímto jsem se opravdu nesetkal. Měl jsem tam také jen 1 SIM od T-Mobilu a vše bylo v pořádku. Napadá mě jestli to nemůže být tím, že jsi v místě kde je slabší signál a třeba přeskakuje signál ze 4G na 3G?

0 Like
Sharp
Pioneer
Možnosti

Jsem na sídlišti v Olomouci, signál tu máme celkem dobrý. Jinak jsem v nastavení zkoušel popřepínat sítě (všechny možnosti i s vypnutím VoLTE) a dělá to, i když mám zapnuté jen 2G. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Sharp 

Mám S20+ a S20 Ultra a nedělá mi to ani u jednoho kusu. Jak máte starou SIM ? Zkuste otestovat SIM ve slotu 2, zda to bude dělat i tam. 

fajnsnek2
0 Like
Sharp
Pioneer
Možnosti

Dobrý den ,

sim mám rok a 3 měsíce. Teď jsem zkoušel sim přehodit do jiného mobilu a cizí sim do mé S20. Dělá to to samé. Vypadá to, že je chyba v přístroji. Budu telefon tedy vracet. Jen jsem si říkal, jestli to nemůže být sw vada, jestli se s tím právě nesetkal i někdo další.

A ano, dělá mi to i ve slotu 2

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Sharp Děkuji za informaci a mrzí nás, že jste měl smůlu na špatný kus. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud jste se už rozhodl ten kus vrátit (věřím, že jen proto, abyste koupil jiný), zkuste ještě factory reset, jestli nepomůže.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Sharp
Pioneer
Možnosti

Dobrý den,

po té, co už se mi včera několik přátel a kolegů nemohlo dovolat, jsem se domluvil s prodejcem na reklamaci, resp. na vrácení po skončení karantény. A ano, objednal jsem si druhý (u stejného prodejce, který mi vyšel vstříc s odkladem vrácení) a včera večer vyzvedl. Zatm funguje naprosto bezproblémů, až na otravné otevírání správce sim po restartu. Ale tohle snad Samsung vyřeší v aktualizaci.

Vyzkoušel jsem telefony různých značek a Samsung mi vyhovuje nejlépe. I když má také své mouchy a vlajkové modely snad nikdy nejsou bez nějakých porodních bolestí.

Například jsem nepochopil, prož byl odstraněný režim jednoho klepnutí. Člověk teď musí místo klepnutí potahovat prst po displeji. Trochu mi chybí i notifikační LED. Taktéž opuštěno dle mého zbytečně. Je to taková blbost, která ale v běžném životě pomůže. Mohl bych ještě pokračovat dalšími věcmi, přesto všechno jsem spokojený daleko víc, než třeba se Sony nebo Huawei. 

Ještě k mému problému, factory reset jsem samozřejmě zkoušel a nepomohlo 🙂

Všem děkuji za snahu mi pomoci, přeji hezký den a hlavně pevné zdraví 🙂

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Sharp,

otevirani spravce SIM po restartu uz je vyreseno, zde je o tom prispevek:

https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20-S20-S20-Ultra/Samovolné-vyskakování-okna-nastavení-SI...

Sharp
Pioneer
Možnosti

Vím, sám jsem do toho vlákna psal 🙂 Jen jsem zase zkusil sim do prvního slotu, jestli to třeba nedělají jen některé přístroje 😄