17-03-2020 10:30 AM - upraveno 17-03-2020 10:33 AM
Ahoj, cca 10 sekund po skončení hovoru můj S20 na chviličku ztratí signál. Všiml jsem si toho náhodou, když jsem ukončil hovor a snažil se hledat něco na netu, místo čárek signálu se na malý okamžik objevilo přeškrtnuté kolečko. Začal jsem to trochu sledovat a zajímavé je, že se tak nestane úplně vždy. Po některých hovorech je vše v pořádku. Ta ztráta signálu jen problikne, jako by se mobil znovu registroval do sítě, ale žádná hláška o ztrátě signálu nebo opětovném registrování do sítě se neukáže. Nesetkal se s tím někdo z vás? Nevíte čím by to mohlo být?
Dík
Edit: Ještě doplním, že mám vloženu jen jednu sim - T-Mobile.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 18-03-2020 09:28 AM
Tak to je super, že je to vyřešeno. Občas se něco nepovede, s tím se člověk musí smířit. Oceňujeme konstruktivní přístup a chválíme nejmenovaného prodejce za vstřícnost.
A ty SIM se doufám taky brzo opraví.
o 17-03-2020 10:55 AM
Ahoj @Sharp,
S20+ jsem měl měsíc a s tímto jsem se opravdu nesetkal. Měl jsem tam také jen 1 SIM od T-Mobilu a vše bylo v pořádku. Napadá mě jestli to nemůže být tím, že jsi v místě kde je slabší signál a třeba přeskakuje signál ze 4G na 3G?
o 17-03-2020 11:02 AM
Jsem na sídlišti v Olomouci, signál tu máme celkem dobrý. Jinak jsem v nastavení zkoušel popřepínat sítě (všechny možnosti i s vypnutím VoLTE) a dělá to, i když mám zapnuté jen 2G.
o 17-03-2020 11:53 AM
Zdravím @Sharp
Mám S20+ a S20 Ultra a nedělá mi to ani u jednoho kusu. Jak máte starou SIM ? Zkuste otestovat SIM ve slotu 2, zda to bude dělat i tam.
17-03-2020 12:09 PM - upraveno 17-03-2020 12:10 PM
Dobrý den fajnSnek,
sim mám rok a 3 měsíce. Teď jsem zkoušel sim přehodit do jiného mobilu a cizí sim do mé S20. Dělá to to samé. Vypadá to, že je chyba v přístroji. Budu telefon tedy vracet. Jen jsem si říkal, jestli to nemůže být sw vada, jestli se s tím právě nesetkal i někdo další.
A ano, dělá mi to i ve slotu 2
o 17-03-2020 02:15 PM
@Sharp Děkuji za informaci a mrzí nás, že jste měl smůlu na špatný kus.
o 18-03-2020 05:04 AM
Pokud jste se už rozhodl ten kus vrátit (věřím, že jen proto, abyste koupil jiný), zkuste ještě factory reset, jestli nepomůže.
18-03-2020 07:23 AM - upraveno 18-03-2020 07:24 AM
Dobrý den,
po té, co už se mi včera několik přátel a kolegů nemohlo dovolat, jsem se domluvil s prodejcem na reklamaci, resp. na vrácení po skončení karantény. A ano, objednal jsem si druhý (u stejného prodejce, který mi vyšel vstříc s odkladem vrácení) a včera večer vyzvedl. Zatm funguje naprosto bezproblémů, až na otravné otevírání správce sim po restartu. Ale tohle snad Samsung vyřeší v aktualizaci.
Vyzkoušel jsem telefony různých značek a Samsung mi vyhovuje nejlépe. I když má také své mouchy a vlajkové modely snad nikdy nejsou bez nějakých porodních bolestí.
Například jsem nepochopil, prož byl odstraněný režim jednoho klepnutí. Člověk teď musí místo klepnutí potahovat prst po displeji. Trochu mi chybí i notifikační LED. Taktéž opuštěno dle mého zbytečně. Je to taková blbost, která ale v běžném životě pomůže. Mohl bych ještě pokračovat dalšími věcmi, přesto všechno jsem spokojený daleko víc, než třeba se Sony nebo Huawei.
Ještě k mému problému, factory reset jsem samozřejmě zkoušel a nepomohlo 🙂
Všem děkuji za snahu mi pomoci, přeji hezký den a hlavně pevné zdraví 🙂
o 18-03-2020 07:27 AM
o 18-03-2020 07:31 AM
Vím, sám jsem do toho vlákna psal 🙂 Jen jsem zase zkusil sim do prvního slotu, jestli to třeba nedělají jen některé přístroje 😄