Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zkontrolujte nastavení přístupu

(Téma vytvořeno: 29-06-2022 09:25 AM)
349 Zobrazení
Hozja
Apprentice
Možnosti
Vlastním S20 FE 5G, ale mám kamaráda s jiným Samsungem (řady S) a má ten samý problém.

Mám dvě aplikace: Bitwarden (hesla) a Energy Ring (aplikace na ukázování stavu baterie kolem foťáku) a vše funguje jak má, jen cca. jednou za pár dní se ukáže tato zpráva:

image

a přestane u Bitwardenu fungovat automatické doplňování hesel a Energy Ring zmizí z displeje.

Takže na to kliknu a dostanu se do Nastavení - Usnadnění - Instalované Aplikace a tam jsou ony aplikace a ač nastavení vypadá takto:

image

tak to musím vypnout a znovu zapnout a poté to zase funguje - pár dní.

Ptal jsem se na to v Samsungu a tam mi poradili přidat práva na složky a soubory, což Bitwarden umožňoval, Energy Ring to ani nechce. Nicméně ani u toho Bitwardenu to nepomohlo.

Nevíte někdo jak toto povolit opravdu TRVALE?

Děkuji
0 Like
6 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, v tomhle by možná mohla pomoci i podpora jmenovaných aplikací. Aby potvrdili, jak jim správně nastavit systémový přístup. Třeba ale dál napíše ještě někdo, kdo bude mít přesnější info.
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Taky mi to občas vyskočí na úplně jiných aplikacích.
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Je to chyba aplikací, mají špatně nastavené bezpečnostní podmínky, nic s tím neuděláš.
Ales-22
Student
Možnosti
Neda se tahle prudici funkce nejak deaktivovat? Skace mi to tam kazdych par dnu pro mraky aplikaci a otravuje to. Opravneni nechci menit, vse mi funguje, jen nechci tuhle prudu kazdych par dnu.
0 Like
Members_OQW7szJ
Explorer
Možnosti

Toto oznámení je čím dál otravnější, vyskakuje to u spousty aplikací týden co týden. Stále na to není nějaký "lék" ? 

0 Like
Droppings
First Poster
Možnosti
Taky mi to dela u eset smart security. Povedlo se vam to nejak vyresit?1720985067830_1720985067801_0.jpg
0 Like