Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zadný fotoaparát neostrí

(Téma vytvořeno: 14-08-2022 02:19 PM)
933 Zobrazení
monicca
Apprentice
Možnosti
Ahojte, stretli ste sa niekto s problémom zadného fotoaparátu ktorý pri 1x neostrí? Pri 0.6x a 3x už zaostrené. Skúšala som reset nastavenia fotoaparátu, aj či to nerobia aplikácie tretích strán no bez zmeny, zostáva už len skúsiť reset na výrobné nastavenia. Donedávna bolo všetko v poriadku. Bohužial som si nevšimla či sa to nezacalo diat po junovej aktualizacii. Ako ste riešili?  Ďakujem
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

V takom prípade môžem poradiť už asi iba vyskúšať zoznam úkonov nižšie (radené vzostupne od najmenej "drastického" riešenia). Vyskúšal by som to krok po kroku celé ešte raz, aj napriek tomu, že ste niektoré kroky už asi vykonali...

1) Vymazanie medzipamäte aplikácie Fotoaparát

2) Vymazanie všetkých údajov aplikácie Fotoaparát

3a) V aplikcácii Telefón zadať *#0*# -> Spustí sa Testovací režim -> Kolónka "Mega CAM" -> otestovať fotoaparát

3b) Spustiť zariadenie v Safe Mode

4) Obnovenie továrenských nastavení

5) Reklamácia (servis) cez Moje Galaxy 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
Klasika, rada S permanentne v problémoch.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,

skuste pri otvorenom fotaku zatriast telefonom, ci sa mu podari takto zaostrit. U S21U som uz niekolko krat cital o problemoch so zaostrovanim na 1x, neslo bohuzial o problem s aktualizaciou, ale o hardwarovu chybu daneho objektivu, ktora bola riesena vymenou modulu fotoaparatu (ide o mechanicky problem, kedy objektiv nevie zaostrit a preto pri zatraseni sa mu podari zaostrit).

PS. Manzelke funguje normalne aj po poslednom update.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Fotoaparát nezaostrí ani po manuálnom "kliknutí" zaostrení na predmet? 

0 Like
monicca
Apprentice
Možnosti
Nie, teda z 10 pokusov 8 nezaostri.tento problem sa objavuje len pri 1x. v 0.6 a potom 3x tam uz ostri.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

- Mikroškranec / vlásočnisový škrabanec na sklíčku fotoaparátu nemáte?

- Prípadne nalepené ochranné sklíčko na fotoaparáte?

- Telefón nespadol, nebol nejako udretý?

0 Like
monicca
Apprentice
Možnosti
Mikroskrabanec ani ochranne sklo nie je, je v obale s tym ze obal je aj okolo.Pad tiez nie.
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

V takom prípade môžem poradiť už asi iba vyskúšať zoznam úkonov nižšie (radené vzostupne od najmenej "drastického" riešenia). Vyskúšal by som to krok po kroku celé ešte raz, aj napriek tomu, že ste niektoré kroky už asi vykonali...

1) Vymazanie medzipamäte aplikácie Fotoaparát

2) Vymazanie všetkých údajov aplikácie Fotoaparát

3a) V aplikcácii Telefón zadať *#0*# -> Spustí sa Testovací režim -> Kolónka "Mega CAM" -> otestovať fotoaparát

3b) Spustiť zariadenie v Safe Mode

4) Obnovenie továrenských nastavení

5) Reklamácia (servis) cez Moje Galaxy 

CezarSK
First Poster
Možnosti
Dobrý deň. Tiež sa u mňa objavil ten istý problém. Podarilo sa vám to nejako vyriešiť ? Ďakujem za odpoveď.
0 Like