Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Vynechanie aktualizácie ONE UI 7.0

(Téma vytvořeno: před týdnem)
29 Zobrazení
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Ahojte, chcem sa opýtať čo sa stane keď vynechám aktualizáciu One UI 7.0. Pride mi upozornenie na opravný patch, resp. opravná aktualizácia spolu s tymto paskvilom alebo musím tento nepodarok nainštalovať. 
Po skúsenostiach ľudí ktorí píšu ako update dopadol by som si radšej počkal 
Som fanúšik série S už mnoho generácií ale po tomto fiasku vážne premýšľam nad zmenou. Sorry SASMUNG, ale ak po tak dlhom meškaní doručíte takýto nedorobok je fakt na zamyslenie. Sériu S som kupoval práve preto, že som za túto cenu čakal aj podobný servis.

Dakujem

image

10 Odpovědi
OXO37
Hotshot
Možnosti
Zde na fóru většinou píší ti, co mají nějaký problém. Ono to pak vypadá, že se jedná o globální kalamitu. Většinou to tak není. S aktualizací nespěchejte. Počkejte třeba až na další opravy. V mém případě se problémy nekonaly. Naopak, došlo ke zlepšení funkčnosti, když pominu design a odebrání některých (ne zasadnich) nastavení. Jako vždy, je to o zvyku.
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Presne, súhlasím s @OXO37 najprv sa idú všetci z toho zblázniť, že nie je aktualizácia a potom to nikto nechce, chce vrátiť späť a potom ešte obviňovať a spol. Spokojný užívateľ nikdy nenapíše, že je všetko ok. Veď si ju normalne pozastav a spusť vtedy, keď budeš chcieť. To je jeden klik naviac, tvoj telefón. A ver tomu, že bude stále nirmálne fungovať. Zmeniť značku tiež môžeš, veď je toľko možností 😉
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jestli se ptate na to, zda vam budou nadale chodit security updaty pro android 14, tak nebudou.
Pro dalsi mesicni updaty budete muset prejit na android 15.
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Ďakujem za odpoveď, ale toto som sa nepýtal. Rozhodne nemám problém napísať pozitívnu recenziu, ale v tomto prípade nemám na čo keď čítam nespokojnosť užívateľov tu a na iných zahraničných fórach. Otázku si možno len nepochopila. Ide o novú verziu Androidu a mňa zaujímalo že ak ju vynechám, či aktualizáciu OS môžem nainštalovať po nejakom opravnom patchi ktorý zároveň obsahuje One UI, alebo musím nainštalovať tento update a potom nejaký opravný. Neviem akým spôsobom toto funguje.
Nemusíte ma hneď hádzať do jedného vreca. Ladeniu a vývoju SW sa venujem profesne a každý výrobca ma svoj systém. Pekný deň
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
aby som odpovedal na Vašu otázku, tak áno aktualizovať môžete aj neskôr.
Je tu však jedno ALE.
Väčšina problémov, na ktoré sa užívatelia sťažujú nie je spôsobená samotným updatom. To platí nielen pre One UI, ale aj pre ostatné updaty. Čím väčší update, alebo väčší prechod na novšiu verziu, tým je väčšia šanca, že sa niekde niečo pokazí, pretože sa nedá predpokladať čo všetko a aké chyby už užívateľ v zariadení má.
Ak Vás bezpečnostné aktualizácie netlačia, tak kľudne vyčkajte na ďalší opravný update, avšak to Vám nezaručí, že sa nejaké chyby neobjavia. Preto je v týchto prípadoch doporučené vykonať Wipe cache partition alebo factory reset. Pokiaľ ale evidujete nejaký známy bug a chcete počkať na jeho opravu, tak môžete.
Milkout
Pioneer
Možnosti
Si ji klidně nainstaluj. Mám S23 +a nemám problém. Za mě spokojenost.
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Tak to je dobra správa, tiež mám tento model.
Zvyknem hrávať náročnejšie hry a aj napriek aktívnemu chladeniu som s teplotami na hrane. Pri prekročení teploty sa podtaktuje procesor a veľa ľudí sa sťažovalo na zahrievanie. Nadmerné prehrievanie si náhodou nepostrehol?
Každopádne ďakujem
0 Like
Milkout
Pioneer
Možnosti
Nadměrné zahřívání ne. Přijde mi to stejně jako před aktualizaci.
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
"Vacsina problemov je sposobena samotnym updatom"

Opravil som vam to 😊.